Tinkerbell

lørdag 1. mai 2010

FERDIG!!!!

Her har vi ryddet og vasket i flere dager nå, og nå begynner det å se riktig så bra ut. Har vasket heksesot av vegger og vinduer,men det er fortsatt masse igjen. Det er noe skikkelig dritt,men det som er igjen nå får bare være.

001004

I ettermiddag kom to containere med blomster hit, og hele huset luktet nydelig av peoner og syriner med en gang. Bordene skulle egentlig dekkes i morgen, men det ble gjordt i kveld istedet, og det ble SÅ flott!!!

020 022

Nytt og gammelt om hverandre på bordet, og det ble faktisk mye bedre plass enn jeg hadde trodd på forhånd – og det er jo ikke noe bakdel.

028

023

024

Marcus fikk sin første gave i dag og. Det var en gave han bare måtte få før søndag – mansjettknapper til skjorta, og de var jo så utrolig kuule!!! Så takk til reservetante Ida &co for dem ;)

013

Ellers sp fylles skåla med konvolutter sakte men sikkert opp, så det er nok en blid gutt som får åpne disse på søndag vil jeg tro.

014

Da er det vel på tide å finne senga,må bare drikke opp mitt glass med god rødvin først – det er jo tross alt natt til 1.,mai he he. I morgen er det siste innspurt med vasking av vinduer, rydding i sommerstua og bursdag til svigermor. Men føler vi er på plass, så dette skal nok gå greit.

- I’ll be back -

5 kommentarer:

 1. ønsker dere en fantastisk flott dag
  Gratulerer med den store dagen til konfirmant og foreldre. Kos dere masse, masse.

  Og ett utrolig nydelig bord som er dekket.

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Gratulerer hjertligst med dagen! Snart kan du puste ut og legge føttene på bordet igjen!!? tjihi...

  SvarSlett
 3. Hei, Jeanett
  Så kjekt at du ble fornøyd med borddekkingen, det så riktig lekkert ut også. Synd at du glemte å ta bilder av koldtbordet, men det er sikkert noen av gjestene som gjorde det, så kan de maile deg noen bilder. Det er godt når slike dager er vel overstått. Godt å være ferdig med det så tidlig på våren, så kan du nyte resten av våren. Ønsker deg fine dager. Klem

  SvarSlett
 4. Hallo!
  Tusen takk for søt kommentar, you made my day:-) Så utrolig fint bordet ble! Konfirmant på gang, skjønner jeg. Blomstene var helt nydelige, kunne nesten lukte de!
  Og det må være de kuleste mansjettknappene jeg noengang har sett! Herreguuud, så kule! Masse lykke til, regner med at du har masse å fikse, og håper alt går på skinner.
  God kveld til deg!
  Hilsen Jeanette:-)

  SvarSlett
 5. Helt utrolig vakkert bord -herlige blomster og detaljer. Flink du er !!!
  Gratulerer med vel overstått.
  Ha en herlig dag og uke. Klem

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin