Tinkerbell

tirsdag 18. mai 2010

Besøk | Utefrokost

I helga hadde vi overnattingsbesøk. To små naboprinser var her mens foreldrene deres var i bryllupp, og vi merket nesten ikke at det var 2 ekstra i huset ;)

002

Var forberedt på at vi måtte stå opp tidlig på søndag, da disse to røverne er mye mere A-mennesker enn noen i vår familie noen gang har vært og kommer til å bli, men søndagen kom og det var ingen som var våkne før klokka 09.30. Og det er vel ikke ett tidspunkt å klage på ??

003

Vi Sto opp til ett nydelig sommervær og inntok frokosten på verandaen i “den ekle sola”, tror jeg likte det bedre enn ungene…. Men etterpå kom vannsprederen på plass og da ble det liv i leiren

004

Takk for lånet av 2 helt supre gutter, dere er hjertelig velkomne tilbake ved en senere anledning!!!

3 kommentarer:

  1. Skjønner gutter dette. Og når de i tillegg sover lenge når det er lov, er bare en bonus.

    Men du - det ble en litt hektisk helg for min del, så det Angel-skiltet har jeg ikke fått tak i enda. Butikken åpnet etter vår avgang på lørdag dessverre. Skal imidlertid forbi butikken i løpet av kommende dager og stikker innom da. Forhåpentligvis har de fremdeles igjen. Vil gjerne hjelpe deg å få tak i det hvis du fremdeles ønsker deg et slikt ;-)

    Klem fra Marit

    SvarSlett
  2. Hihi, sjå der ja. Finaste gutan selvfølgelig, men sjer dæm skulla hatt sæ en hårklipp...;)) Gutan hadd kosa sæ masse, å det gjor vi å. Så tuusen tusen takk for hjelpa! Payback any time! :))

    SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin