Tinkerbell

lørdag 8. mai 2010

For 1 uke siden – i morgen -

I morgen er det en uke siden Marcus ble en “holden mann” som det så fint heter. Dåpsløftet ble førnyet, ute vare det skikkelig grisevær og vi spiste til vi nesten besvimte. Gutten ble konfirmert og dagen gikk knirkefritt.

061

065

Sermonien i kirka varte i overkant av 1,5 time, det var en kjempeflott konfirmasjon, og det var fullt i den store, flotte kirka vår. Ingen sure miner fra noen, alt fra småsøsken til besteforeldre koste seg. Det trenger ikke å være dødsens kjedelig fordi om det er i kirka, og det ble bevist denne dagen.

046

Da vi kom ut etterpå snødde det vannrett, heldigvis kom jeg så tidlig ut at jeg fikk knipset konfirmantene, for det var ikke mange minuttene de årket å stå der å fryse. Og ikke minst – sveisen ble jo ødelagt ;))

093

Vi hadde selskapet hjemme hos oss. Vi var 28 til bords og spiste ett fantastisk koldtbord fra Brød og Cirkus (som jeg ikke tok noen bilder av…) Det var flotte taler både fra farmor, mormor og fam Toldnes.

123

126

134

Skåla med konvolutter var fyllt til randen, og det var en maget lykkelig konfirmant som kunne konstatere etter alt var åpnert at førerkortet er i boks når den dagen kommer, og enda var det mye penger som kan brukes på “alt han ønsker seg” ;o))

136

Det bugnet av gode kaker til kaffen, vi kunne sikkert ha spist kaker ennå om vi ikke har bedt hjem folk denne uka. Og alle var skikkelig gode kaker, bare så synd at det blir fullt når det er så mye godt, så man klarer jo ikke å smake på alt…

147

Vi hadde en fantastisk dag hele familien, og tror gjestene våre også hadde en flott dag.

(Nå er det 5år til neste gang)

3 kommentarer:

 1. En flott konfirmant og flotte bilder!

  Ha en super kveld

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Ntååå, søt fyr:-) Grattis igjen med konfirmant!
  Takk for kommentar, scrapbooking er overhodet ikke vanskelig altså, det er jo bare å klippe og lime! Bare fantasien som setter grenser:-)
  Sjekk ut denne linken for hagebelysning: http://www.hagekos.no/
  God lørdag til deg!
  Eller strengt tatt er det vel søndag nå!
  Jeanette:-)

  SvarSlett
 3. Masse gratulasjoner til den flotte konfirmanten:) Skjønner dagen har vært vellykket.
  Det lekre bordet da....nydelig:) Konfirmasjonsdagen er en stor dag for både de unge og "oss gamle".
  Ha flotte dager, klemmer fra meg:)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin