Tinkerbell

mandag 17. mai 2010

17.Mai er vi så glad i, morro vi har fra morgen til kveld…

Ja, da er årets nasjonaldag over, føttene verker jeg er stappmett for flere dager framover og har hatt en super dag :)

Vi startet med barnetog, her begynner jo ikke det før klokka 11.30 og det er veldig behagelig på en slik dag. De to minste trasket og gikk og var like fornøyde hver gang de passerte.

010006

Så var det skolegården med leker og is som premie, og det går an å spise VELDIG mye is uten å bli lei…

012

Svigermor spanderte middag på kinarestaurant, det var nydelig med innbakte kongereker og vi storkoste oss, både pirater med servietthatter og alle andre ;)

015018

Så var det på tide med borgertog,korps, russ og IKKE MINST russekort. De to minste representerte byens fotballklubb med stolthet, “tjukke slekta” satt avslappet på en traktorhenger og er i dag ferdig med årets russefeiring,”tantebarn” i flotte uniformer danser og spiller gjennom gatene, og små slektninger gjør som de andre barna og samler russekort uten helt å sjønne hvorfor ;)

026 037 page 2

043 042

Vi avsluttet dagen med kveldsmat og kake til mine foreldre før vi gikk hjem og slengte oss i sofaen, og her blir vi nok til natta innhenter oss…

046

Takk for en superduper 17.Mai !!!

3 kommentarer:

 1. For noen flotte bilder fra 17. mai....blir jo i stemning bare av å se de:)
  Vi har feiret med å bare være hjemme... Måtte ta en pause i husvaskingen...kan jo ikke drive med utendørs husvask på en slik dag:))
  Kos deg med beina høyt, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Å, hørtes ut som en fantastisk flott dag dere har hatt, og mange flotte bilder du viser fra dagen :o) deilig å slappe av i sofaen etter en slik innholdsrik dag. Ønsker deg en fin kveld og en flott uke som kommer. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Ser ut som om dere hadde en fin dag...var jo bare solen som manglet.....bedre med vind enn regn. Og toget her i bygda raste avgårde, så vi ble både svett og varm;-)

  Alltid god å komme hjem og spenne av seg sko og ha av seg finklær. Vi avsluttet med grilling ute i pavlijongen.....kaldt men koselig.

  ha en fin dag

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin