Tinkerbell

tirsdag 27. oktober 2009

Familiesøndag

På søndag dro vi på søndagstur til Inderøya. Var der like før helga sammen med 9åringens klasse, og det ga mersmak.

008

Vi var i Muustrøparken og så på alle de små statuene, og guttene spilte “skotthyll”. Marcus gikk av med seieren og var veldig fonøyd med at han hadde slått “farsann” :o)

053

Middagen ble inntatt på Rødbrygga, ett gammelt bryggehus som nå fungerer som restaurant, KJEMPEGOD pizza og sikkert enda koseligere på sommeren når man kan sitte ute .

f

Var også bortom Rostad Gård, en kjempeflott gård som også har en ungdomsheim like ved. Bak gården fant vi ett stort minnesmerke etter Ole Richter. Minstemann begynte å trykke på alle stenen for å finne ut hvilken som åpnet gravkammeret, tror vi skal slutte å se Indiana Jones etc ;o)

020

022

Vi avsluttet dagen på Øynaparken, for der kunne vi se helt til verdens ende iflg min 9år gamle sønn. Skal ta turen tilbake dit en dag det er fint vær og sol,da er det sikkert enda flottere der oppe.

060

Hadde en kjempefin dag på Inderøya, koselig at Marthe m fam kom også, og vi gleder oss til sommeren når vi skal bli med dem på hytta her ute ;o)

019

5 kommentarer:

 1. Finere plass finnes ikke!!:-) Dere hadde jo virkelig fått med dere noe av det beste...men dere må ta turene hit på våren ..da er det om mulig enda vakrere. Får inviterer dere damene på sightseeing...den gylden omvei pluss litt til:-)
  Flotte bilder du har tatt..Øyna er vakkert med storslagen utsikt....tenker det er der en skulle vært på nyttårsaften:-

  ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Kor flink dåkk e t å ut å finn på ting heile familien! Kjæmpekosli :o))
  Vi fèr stort sett bære å suse og kjæm aldri på å stopp opp å faktisk sjå på d som finnes rundt omkring oss... D bli liksom bærre "ja, d burde vi..." :o))

  SvarSlett
 3. Inderøya er en vakker plass og du hadde fått med ting jeg ikke har sett der:) Koslig med slike turer, oppleve nye plasser:)
  Ha en fortsatt herlig dag og klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere hadde en fantastisk tur:) GØy å oppleve traktene rundt nærområdet sitt! Vi bruker kjøre igjennom og har tenkt mang en gang at her må jeg stoppe,men vi dundrer vidre! Skotthyll og slo farsan,det må være så utrolig kult:)
  FLotte bilder av det som sikkert er gode minner for dere:) Deilig å finne på ting sammen:) Ha en strålende tirsdag:) Klem Eva

  SvarSlett
 5. Åhh, korr hærlig! Fekk løst å ta tur'n vi å no! :) Flotte bilda som alltid!

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin