Tinkerbell

torsdag 15. oktober 2009

70 dager igjen…

Ja,da er det 70 dager igjen til jul…

Julenissen_528271b

Ikke at jeg tenker spesielt mye på det , men i dag tror jeg de 5 første bloggene jeg var innom hadde nevnt akkurat det.

julenissen

Jeg ønsker meg ingenting (annet enn enn telefon fra Hamar…) vi har det jo egentlig veldig bra her i verdens beste land, men det er vel litt sånn at jo bedre man får det jo større krav stiller vi.

418271-5-1245781643504-n400

Akkurat nå er det opptreningen etter hofteoperasjonen som har førstepri, jeg synes det går altfor seint, og overskuddet er HELT på bånn,men det blir vel greit etterhvert vil jeg tro ;o)

surgeon01

Det var godt å komme hjem igjen etter opptrening i 2 uker, helgen vil nok forsvinne før den begynner, Men det er godt med helg og det skal bli SÅ godt med familiekos.

r206_fajitas_l_209

Alle bildene er funnet på nettet!

PS:
Noen som vet hvordan man steker Ingers Rugbrød i brødbakemaskin…. Jeg har for øyeblikket en 5cm høy, varm deigklump m tynn skorpe her,som visstnok skal være ett brød, og jeg er SUR!!!

8 kommentarer:

 1. 70 dager igjen ja! Har begynt med julegavene og det er jeg fornøyd med:) Godt å være litt i rute før desemberen kommer,men har holdt meg unna marispan og julebrus... Noe må man ha å glede seg til også!

  Skulle vel helst vært frisk før operasjonen var ferdig regner du som alle andre! Overskuddet kommer etter kos med familien og lading av batteriene:) Åre sjokolade ja,mmmm må jeg ha til jul:) Kos deg hjemme Jeanette:) Klem Eva

  SvarSlett
 2. Hei. Ja ser at mange blogger om julen allerede. Selv prøver jeg og fortrenge det. Men må jo innrømme at jeg har da kjøpt noen julegaver.
  Ønsker deg lykke til med opptreningen, håper du blir god som gull.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Ha, ha. så herlige bilder!!
  Ja, det nærmer seg med stormskritt... ser at det begynner å komme julevarer i butikkene også...vedsiden av allt Halloween-stasjet!

  Ang. det brødet... vet jeg har boka ett eller annet sted. jeg kan jo sjekke om det står noe der... eller du har den kanskje selv...

  Ha en super dag og en flott helg
  Klem Beate

  SvarSlett
 4. Hei igjen.
  Sjekket i boka, og det sto desverre ingenting om brødbakemaskin der. Men det sto at deigen bare skulle heve en gang, altså ikke etterheves. Skjønte ut fra oppskriften av deigen er ganske løs... kanskje ikke egnet for brødbakemaskin? Ønsker deg lykke til med brødbaking i allefall.

  Beate

  SvarSlett
 5. Haha, det første bildet er så morsomt. Tiden flyr fort og plutselig er det jul

  SvarSlett
 6. Fysj å æsj...ja tænk at d e bærre 70 daga ijæn t jul! Æ for min del syns d e vældi koselig når jula først har kommi, men kan virkelig styr mæ for alt styret dein føre m sæ! Dermed bli alt styret en slags gledesdreper...men men...

  Håpe du finn igjen overskuddet snart :o)) Dein kjæm nok gradvis tbake ska du sjå :o)) Og tænke d va godt å kom heim igjen ja! Godt for både dæ og dæm heim rækne æ m :o)))

  Kos dåkk, og ha ei flott helg ;o))

  SvarSlett
 7. 70 dager ja...det er leeenge til det. Har ikke tenkt jul engang.
  Men stakkars deg, har du hatt hofteoperasjon? Ønsker deg lykke til framover og ta den tiden du trenger for å bli helt bra!!
  hehe...må le av deg og deigklompen din:) Har ingen råd og komme med men gudd løkk tu ju:)
  Klem fra meg, take care:)

  SvarSlett
 8. Jammen går det fort nå fremover! Tenker så smått på julekortene, men blir sikkert ikke å starte med dem enda...Si fra når du orker å ta imot besøk, og om du trenger selskap til evt.trimturer etterhvert :)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin