Tinkerbell

torsdag 8. oktober 2009

Ett ROSA innlegg

Det er oktober og den store brystkreftaksjonen er igang igjen.

Hvert år får ca 2800 kvinner og 18 menn diagnosen brystkreft. Det er den alminneligste formen for kreft blant kvinner og rammer ca hver 11. kvinne. Risikoen for å få brystkreft øker med alderen. Ca 25 % av de som rammes er uner 50 år. (http://www.ffb.no/)

il_430xN_85602316

Rosa sløyfe er en internasjonal bevegelse, satt igang for å øke kunnskapen om brystkreft, og for å samle inn penger til brystkreftforskning. Dette har pågått i flere år,og blir stadig mer omfattende.

il_430xN_85602045

Som den guttemamman jeg er var det ikke den helt store samlingen med rosa jeg fant i bildene mine,så da syntes jeg disse var helt nydelige å bruke i denne sammenhengen.

Denne kunstneren har kjempemange søte tegninger som kan kjøpes både som postere og kort.

il_430xN_86897351

Så damer i alle aldre,det er ekstra viktig å bry seg denne måneden,neste gang kan det være noen du kjenner som trenger hjelp…

Stikk innom en butikk og kjøp en rosa sløyfe – er sikker på at Lindex har i allefall, og der har de også en “pink collection” til ære for brystkreftsaken.

il_430xN_86908517

Nå lar vi et rosa innlegg være en utfordring i blogglandia,så da utfordrer jeg DEG til å lage ett iløpet av oktober.

il_430xN_94484303

Disse flotte bildene er lånt av kunstneren Sarah Jane,vurderer VELDIG om jeg skal kjøpe familiens fødselsmåneder å henge på veggen.

Du kan også gå inn på PUT IT IN A BOX og kjøpe deg ett hjerte for å støtte brystkreftsaken.

-Nydelige håndlagde hjerter-

5 kommentarer:

 1. Flott innlegg :o)))
  Æ tar utfordringa, og ska lag et rosa innlegg iløpet av oktober :o))

  Så supert at d går så bra m dæ!!! Kjæmpearti å hør! Tænke d va bra hæli å grei å ut å gå så lang en tur, endelig! :o))) Ønske dæ fortsatt god bedring! Bli bærre likar å likar for kvar dan som går no rækne æ m :o)

  SvarSlett
 2. Kjempe bra; men tok det igår jeg da!

  SvarSlett
 3. Nydelige kort,og et viktig innlegg! Da må jeg på Lindex å handle ei norsk rosa sløyfe også! GÅr rundt med ei svensk ei på jakka mi:) Meget viktig sak som angår oss alle!!! HA en fin fredag:) Klem

  SvarSlett
 4. Flott rosa innlegg. Jeg må innrømme at jeg har lett for å glemme at også menn kan bli rammet av brystkreft, men det skjer jo selvfølgelig. Vil også minne om at Jorid har startet innsamlingsaksjon (link finner du i bloggen min c",)

  Ønsker deg en strålende dag og gooood helg, Jeanette. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 5. Fint innlegg! Viktig sak, og viktig å vise at man bryr seg!

  God helg!

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin