Tinkerbell

onsdag 21. april 2010

Små skitne fingre | Dugnad

i går etter skolen kom disse små, gule bustehodene inn døra i ei skitten,lita barnehånd. INGENTING varmer ett mammahjerte mere enn slike små hverdagsøyeblikk.

page

010

Og nå er det ikke lenge til konfirmasjon her i huset. Jeg har vasket kjøkken i 2 dager, ikke bare pga konfirmasjon, men fordi det virkelig trengtes…

001

Konfirmanten selv var ute og raket i haven sammen med pappa, noe han syntes var veldig morsomt… ;o) men det er vel kanskje ingen av oss som synes det er spesielt gøy da. Her ligger den siste snøen i år, godt å se at den forsvinner nå.

Nå skal vi bare male ett par strøk her og der, låne bord og stoler, bestille linduk, handle drikke, se over menyen, sørge for at det blir mange nok kaker, låne kaffetrakter og kaffekanner,hente bestikk og fat, låne glass, rydde og vaske det jordsjelvområdet som egentlig er stua (og badet), lage bordkort, kjøpe meg klær til den store dagen + + + +

Heldigvis er det en HEL uke igjen ;o)))

4 kommentarer:

 1. haha, lykke til med de siste SMÅ forberedelser! Du drar nok i land dette, tenker jeg! Gode ønsker for den store dagen som kommer!:-)

  SvarSlett
 2. Ja du har litt å styre med skjønner jeg. hihi.. vi har gjort et skippertak i hagen de siste kveldene nå. Herlig å få det unnagjort.

  Masse lykke til med konfirmasjon forberedelser. Ønsker deg en herlig dag. Klem

  SvarSlett
 3. Så gøy med konfirmant da!
  Lykke til med forbredelsene:-)
  God helg!
  Hilsen Jeanette

  SvarSlett
 4. Travle dager for dere ja tipper jeg.
  Lykke til med forberedelsene......håper på godt vær for dere.

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin