Tinkerbell

tirsdag 13. april 2010

Dere er herved innvitert – del 2

FOR en kveld og natt det ble.

Har ikke hatt det så gøy på lenge – maten var helt fantastisk, gjestene i storslag og jeg synes vi lo sammenhengende nesten hele natten.

1-1

Skulle gjerne vist fram mange av de 398!!! bildene som ble tatt iløpet av natta,men det blir det nok ikke at jeg gjør ;o) Må være litt snill med både motivene og omverdenen -

1-1-

Da vi kom fikk vi nydelig champagne, og det er det ikke ofte jeg sier for stort sett synes jeg champagne smaker dritt…men denn var faktisk god.

1

Vertinna/ kokka i sving på kjøkkenet like før herlighetene kom på bordet.

1-1-1 1-1-1-11-1-1-1-

Forrett, hovedrett og dessert – det ene mere nydelig enn det andre. tror Kirs skal ansettes i kjøkkenet mitt når jeg vinner masse penger i lotto ;o)

1-1-1-1-

Både vin og øl var kjøpt for å passe til det vi spiste, har hadde Christer Berens vært med å hjulpet vertskapet.Og det var helt klart en suksess!!!

Untitled-1

Verten/kokken underholdt med gitarspilling mye av natta, og da ble det allsang,noe som sikkert var kjempevakkert --

Vi takker og bukker for en av de morsomste helgene på leeenge, håper dette blir en tradisjon så det spørs hvem som tar utfordringen og fortsetter…

4 kommentarer:

 1. Hei, Jeanette
  Du verden så moro dere må ha hatt det. Det er så fint at noen tar initiativ til å samle gode venner. Fint bilde av deg med champagneglasset.

  Jeg hadde det også moro i helgen - jeg var på jentetur med to av mine tre søstre og 4 voksne nieser. Ønsker deg en fin uke. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 2. Dåån...for noen bilder du tar...skjønner meget godt dette var en vellykket kveld. Gitarspsill ut i de små timer er alltid vellykket:)
  Denne kvelden vil du vel alltid minnes med et smil om munnen:)
  Ha en flott tirsdag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. For et vakkert dekket bord og maten så helt fantastisk ut. Helrig bilde av deg.

  Ja dette så virkelig ut som en helt perfekt kveld.

  Ha en herlig vårdag. Klem

  SvarSlett
 4. Jeg har en pokal award til deg inne hos meg, hvis du vil ha :) Ønsker deg en fortsatt flott kveld videre. Klem fra Mette

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin