Tinkerbell

torsdag 8. april 2010

Familien vår som ikke er i vår familie

Vi er en liten familie med ikke altfor mange slektninger i nærheten, da er det kjekt å ha en familie som egentlig ikke er vår familie,men som kanskje føles mere i slekt med oss enn mange av de som virkelig er det.

13-1

I de siste 13 årene har vi vært mye sammen,alle bursdager, st-hans og nyttårsaften hvert år. Ungene var nesten som søsken da de var mindre og vi trives alle veldig godt i hverandres selskap.

17-1

En periode var vi nærmeste naboer, og da sa vi “fruene i huset” at vi delte på alt unntatt mann og lommebok ;o) - det var iallefall veldig nære.

14-1

Da vi fikk Adrian var vi ikke i tvil om hvem vi skulle ha som gu’foreldre til han, og at han fikk med 2 gu’søstre på kjøpet er noe han har satt veldig pris på senere. Ikke mange som har gu’søstre så vidt vi vet, så det er bra Tonje utnevnte seg selv til det den gangen.

97-1

Det er alltid koselig å komme på besøk hos dem, føler meg VELKOMMEN uansett når jeg kommer dit, og det har blitt utvekslet mange koselige ord over en kaffekopp ved kjøkkenbordet der.

21-1

Dette er familien vår som vi håper vi kan dele både gleder og sorger med resten av livet, vi er ikke sammen riktig hver dag og innimellom kan det gå altfor lang tid mellom kaffekoppene, men vi vet de er der så da går det bra ;o)

153-1

Takk for at dere er en del av familien vår ;o))

9 kommentarer:

 1. For et herlig innlegg ♥ Godt og Viktig med gode venner...

  Klem Line

  SvarSlett
 2. For et nydelig innlegg, og herlige bilder..Flink til å "kapre" de riktige øyeblikkene..
  Må jo si tusen takk for søte ord inne hos meg, blir helt rørt jeg.
  Tusen takk, betyr mye når man har en mindre bra dag som idag.
  *HUGS*

  SvarSlett
 3. Ja, det er ikke bestandig penger som skal til for at man skal føle seg rik ;o) Er skikkelig hærlig når alt klaffer, og både mor, far og barn finner tonen sammen.

  Klemmelemm

  SvarSlett
 4. Gode ord med herlige bilder til:) Gode venner er et must, de skal man ta vare på. Gu`søstre må jo være en skikkelig bonus å ha:))
  Ha en flott vårdag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Så koselig, ja venner er viktig. Så flotte bilder, likte hoppe bildet veldig godt.. levende.. (:
  Sinkhuset kjøpte jeg julen 08 på annas rom men har nå oppdatert innlegget med link til et par nettbutikker som fører sinkhus.

  Ha en strålende dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. så godt å ha en slik familie <3 det må være verdt alt godt i verden. så vakre bilder :) takk for at du titter innom meg og flotte kommentarer.. ja gleder meg til de store flotte vinduskarmene... nesten så man kan sitte i dem å se på solnedgangen ;)

  SvarSlett
 7. Så koselig og herlig innlegg ♥ godt å ha en slik familie. HERLIGE bilder du også viser. Ønsker deg en flott fredag og ha en fin helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Ntåå, så koselig:-) Høres veldig hyggelig ut å ha det sånn! Takk for kommentar på bloggen min, det er så koselig å få tilbakemeldinger på det man har laget!
  fin dag videre til deg!
  Hilsen Jeanette:-)

  SvarSlett
 9. Så koselig da!

  Bra og høre benken blir flittig brukt :-)
  Sengehimmelen er uten gardin desv.
  Klem

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin