Tinkerbell

mandag 5. april 2010

Påskemorgen slukker sorgen | Over for denne gang

Da var påska over for denne gang, vi har hatt en fantastisk avslutning på denne påskeuka, så meteorologene fikk da rett til slutt :)

001-1

Spiste en felles frokost med kokte egg og alt godt tilbehør da vi sto opp. Resten av påska er frokostene stort sett litt spredt etter når vi står opp,men på 1.påskedag er det alltid felles frokost. og det er veldig koselig.

002-1003-1

Adrian tilbragte mye av dagen på isen i går også, gikk på skøyter og fisket, og jammen fikk han ikke fisk også. 2 flotte ørretter og en “ufisk”, SÅ stolt !!!

007-1

Vi reiste fra hytta i går etter en dag i solveggen, tror ikke jeg gikk glipp av mange minuttene med sol iløpet av dagen, og det var SÅ godt.

Om kvelden malte jeg ferdig trappa i gangen,så nå er det snart ferdig her,men det jeg ta med senere – det har blitt SÅ FINT ;)

7 kommentarer:

 1. Så herlig bilde av frokostbordet!!! og mange fine bilder du viser… Deilig at dere fikk litt sol også da, og det blir spennende å se hvordan trappa ble. Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og en fin ukestart. Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. For ei herlig påske det ser ut som dere har hatt:) Masse kos, familie og venner! Godt vær, god mat og et bursdagsbarn:) Livet kan vel knapt bli bedre:) masse flotte bilder som er gode minner å ha med seg vidre:) Nå nyter vi en flott vår:) klem Eva

  SvarSlett
 3. Deilig med påske. Spesielt når man kan finne på aktivteter og ikke minst alle de deilige måltidene man samles rundt. Jeg krysser fingrene for at sola skinner i mange dager til. Ja helst uker ....

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. ser dere har hatt en flott påske.. vi også. drømmepåske <3 og ja.. FOR noen supre sko. frøs ikke ett sekund!! beste skokjøpet ever :)

  SvarSlett
 5. Så koselige flotte stemningsbilder. Hverfall mye mer påskefarger enn vi har hatt. Og fiske bildet var helt knall, stort å få fisk :)
  Selv om påska er over håper jeg godværet er på vei igjen, og at yr har rett ang solen til helgen :)

  Ha en riktig fin uke :)

  SvarSlett
 6. Nydelige påskebilder med masse stemning! Påska er hærlig, og ekstra stas er det når man kommer hjem fra hytta og ser at våren for alvor har tatt grep. Life is gooood ♥

  Stor klem!

  SvarSlett
 7. Så stilig bilde og med en liten fisk på kroken!! Artig.

  Syntes det er herlig med påske men setter veldig pris på hverdagen -og er glad vi er igang med den ighen. (:

  I dag har det vært skikkelig go`vær her på sørlandet. Herlig.

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin