Tinkerbell

tirsdag 16. februar 2010

Her er det skikkelig hyggelig for tiden…

Etter en ALTFOR lang pause i prosjekt oppussing av hus, er vi nå igang igjen. Eller for å si det riktig – noen andre gjør det for oss, og det blir SÅ bra!!!

006-1007-1

Det er ufattelig hvor avslappende det er å sitte og høre at noen gjør ferdig ting som har forfalt lenge… Så nå er det håp for at både loftstue, gang og garderobe skal komme på plass -

005-1

Her kommer en serie FØR bilder av gangen i 2 etager, så skal dere få se ETTER bildene når slt er ferdig,antagelig uti neste uke .

YABADABADOOOO

004-1

Ikke rart det er kaldt i huset, det fantes ikke antydning til isolasjon i veggene… Men nå blir alt godt isolert og det vil forhåpentligvis merkes på strømregninga :)

002-1

Herrrrlig med snekkere som vet hva de gjør,dette blir veldig bra, bare vent og se…

Klem - J

7 kommentarer:

 1. Å, så spennede!! Det blir godt å få i orden, spesiellt gang og garderobe! Og det beste er jo at noen andre gjør det:-) Send de hit etterpå da:-)) Mer enn nok å gjøre..
  Ha en fin dag i sola:-)

  SvarSlett
 2. Hei, Jeanette
  Så fint at dere er kommet videre med oppussing. Ser dere har et eldre hus dere også, når er det fra? Vårt er fra 1953 og vi har holdt på med rehabilitering av det siden juni 2009. Vi har elektriker og rørleggere til å gjøre det fagmessig, ellers tar vi det andre selv. Mye jobb...

  Gleder meg til å se etter-bilder. Flott ring du fikk i morsdagsgave. Ønsker deg en fin uke - klem fra Jannicke

  SvarSlett
 3. Oi oi...dette blir mye jobb men det blir sikkert KANONBRA:))
  Pause ja...det har vi å..det er jo så vanskelig å komme igang igjen.
  Gleder meg til å se "etterbildene"
  SOL her i dag men kulden er på plass igjen.
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Det der blir sikkert veldig bra...stort prosjekt da så skikkelig greit at dere har snekker til å holde på sånn at det blir unnagjort litt kjapt:) ikke bare enkelt å bo samtidig med at ting renovert;)

  Blir kjekt å se etter-bilder. Ha en best mulig uke videre...med litt rot å sånn;)...samtidig som dere kan glede dere over fremgangen:)

  SvarSlett
 5. Så godt å få andre til å gjøre oppussinga for seg:) Og å vite at de gjør det ordentlig! Mams og paps bygde på og skifta bordkledning og vinduer på huse for noen år siden,og de var ikke heldige! SÅ nyt at dere kan stole på de som gjør det!
  Blir spennede å se hvordan det blir tilslutt:)

  Har vært litt fraværende på blggefronten i det siste,men en Brannmannsekk blir stas,så jeg sender deg melding i kveld jeg!
  Brannmann Sam 1 og 2 i huset jeg:)

  Nyt dagen,deilig å se sola:) Klem Eva

  SvarSlett
 6. åhh så digg å få folk til å jobbe for seg :) Det kommer nok til å bli knallbra!!! Og ja, dere kommer nok til å merke det på regningen... hihi :)

  SvarSlett
 7. Så herlig da, gleder meg til å se det ferdige resultatet! :)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin