Tinkerbell

fredag 5. februar 2010

The end – for denne gang

Da var dagen over, og det har vært en flott bursdag i år også.

Jeg ble vekket med frokost og sang på senga

013

…har fått mange fine gaver

022

tulipaner og roser

page1

…spist alt for mye sjokodekake,som herlige Kirsti bakte til meg i dag, og prøvd å bake makroner (som ble mye bedre enn de ser ut)

page

Og kan da ikke fatte og begripe at jeg ikke ønsket meg denne kaken, den tror jeg bør være på bordet neste år ;o)) (Du kan bare begynne å øve Kirs)

cake955

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR EN FLOTT DAG !!!

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen din i går. Tjuenitten er jo ingen alder spør du meg. Hvis du er det, så kan jeg røpe at jeg faktisk er eldre. He he. Men alder betyr ikke noe. Det viktigste er at man har det bra, er frisk og glad. Høres ut som du hadde en fantastisk dag, og jeg er veldig glad på dine vegne.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått dag. Du har rund dag til neste år. Jeg ligger noen år foran deg (43). Jeg tenker som så at for hvert år jeg blir eldre, blir barna mine ett år mer selvstendig. Synes det er godt nå når yngste blir 12 år om noen uker. Ønsker deg en god helg - klem fra Jannicke

  SvarSlett
 3. Grattis med vel overstått:) Godt å bli satt pris på:) Og forspise seg på kake er lov:) Flote gaver,og den kaka må do jo få når du blir 21-19:)
  Ha ei flott helg:) Klem

  SvarSlett
 4. Hei, igjen
  Nei, kurven var ikke dyr. De var på salg til 50% avslag. Betalte 149,- for en 6 liters kurv (de hadde også en mindre størrelse, tror den var 4 liter). Pelletsene kostet 55,- for 16 kilo. Alt kjøpt hos Felleskjøpet. Lykke til. Klem

  SvarSlett
 5. Så fint at innlegget mitt var til hjelp. Vi legger tre tennbriketter øverst og tenner dem. Etterhvert som pelletsene tar fyr brenner det nedover og det blir en glødende masse. Da vi sto opp i dag, var det faktisk fremdeles glør i kurven. Vi fyller på kurven etterhvert som det brenner opp (det sto at man ikke burde gjøre det, for det kan bli røykgass som kan puffe). Tror så lenge man er forsiktig, så går det bra - det verste som kan skje, er vel at pannelugg og øyebryn kan bli svidd; hehe)

  Ha en varm og god helg - klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer så myyye med dagen som har vært:-))

  Håper og tror du hadde en flott dag!

  Bursdagsklem fra Tonje

  SvarSlett
 7. *hei,hei! gratulerer med vel overstått! så gøy at du også har kjøpt bokstaver-hvilke kjøpte du? våre hadde hull på toppen av bokstaven, så vi kjøpte vinkelkroker som vi borra inn i gipsveggene våre med sånne "gipshylster" du kan kjøpe med krokene. sitter som et skudd, selv når jonathan haler og drar i den store T`n ;) fin søndagskveld til deg*vigdis

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin