Tinkerbell

mandag 4. januar 2010

Prøve NM i ??

I dag var vi brått og brutalt tilbake til hverdagen igjen, og her i huset gikk det overraskende knirkefritt.

1-1

Ungene startet første skoledag etter Jul med en hel dag på Skistadion, for der arrangeres det for tiden Prøve NM på ski.

2-1

Nå har det vært –20 grader og kaldere i flere dager og det er det meldt fra i morgen igjen,men i dag var det skyfri himmel, sol og –2, nesten påskestemning.

5-1

Hele skolen har storkost seg i det fine været, ungene aker og går på ski og til lunsj hadde de grillet pølse på bål og drukket kakao. Adrian mente de hadde vunnet “NM i beste start på skoleåret etter Jul” ;o)

8-1

Jeg dro oppover litt før de var ferdig, og det var ikke en eneste unge med nedovermunn, alle var røde i kinnene og veldig fornøyde.

12-1 10-1

Det ble tid til litt kakao mens vi tittet på skiløperne før vi dro hjem, og nå er det velk bare å kaste ut jula og fyre i ovnen resten av uka ser det ut som på værmeldinga…

5 kommentarer:

 1. Ikke rart det gikk knirkefritt med en slik start:) Må jo være topp!!
  Bildene dine er så lekre at jeg nesten glemmer og lese teksten:))
  Meldes kaldt her også..ikke så mange grader som hos deg men så har vi fuktighet og sno fra havet, så summa sumarium blir det vel det samme.
  Ha en fin kveld, klem fra meg ved havet:)

  SvarSlett
 2. Såå nydelige bilder fra skibakken! Så jo ut som en toppers dag!

  Ja, nå er det definitivt tilbake til hverdagen igjen. Det er litt godt også, men kunne sikkert klart noen fridager til ;)

  Ha en fin mandagskveld :)

  SvarSlett
 3. SKjønner at de har vunnet NM i skolestart:) For en herlig start på det nye året og skoleåret,det vises jo at de har det helt toppers:)
  Synes det er så gøy å se bildre fra Steinkjer jeg,plass jeg bare har sett på skiltene når vi har kjørt forbi:) Nå kjører vi jo ikke forbi der lengre,men du hvor mange ganger vi har kjørt forbi der,og måtte passe på fartgrensa der forbi skolen:)

  Håper på flere slike dager som idag,synd ungene ikke får flere slike dager framover:)

  Klem Eva

  SvarSlett
 4. Dette er drømmedagen vel???
  Hrelig med unger og skiglede og for en flott start på semesteret!! Godt nyy år til deg og hele guttegjengen!!
  klem

  SvarSlett
 5. Nydelige vinterbilder!! :-) Jeg sender rammen, har jo nettbutikk! :-) Den er ikke kommet på plass enda, men i løpet av mnd kan du bare gå inn på nettbutikken under speil og rammer, og sende meg en bestilling! :-) Ha en fin uke! Klem

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin