Tinkerbell

lørdag 23. januar 2010

Hurra for deg -

I dag har jeg virkelig vært en snill storesøster. Min bror har bursdag på mandag,og vi valgte å feire han i dag med middag, kake og hele pakka.

58-1

Jeg tilbød meg å lage middag ettersom han bor i en liten leilighet som det ville blitt vanskelig å samlet familien til middag i, så i går kom han med full levering av matvarer så storesøster kunne lage middag i dag ;o)

64-1

63-1

Selv hadde han laget kake, noe han setter litt prestisje i. Her er det ikke snakk om krem og sjokolade. Skal det være kake,må det være marsipanlokk – med dekor -

65-1

Viktor var veldig skeptisk – han liker jo hverken krem eller fersken,så det ble med synet. Og det var jo bra for oss andre for kaka var kjempegod !!!

68-1

“Kjære storebroren min, vil du bytt kake med mæ så æ kan få ei som ikke har bekka…”

66-1

Marcus og Mormor

062

Adrian og mormor spilte litt kort mellom slagene, vet ikke hva de spiller men merkelig nok vinner Adrian hver gang de spiller…rart…Morfar årker ikke å spille, så han terger istedet – og tar en dupp på sofaen mens ha venter på kaffe…

69-1

GOD HELG kjære medbloggere, denne helga flyr nok avgårde før vi får snudd oss, men vi skal kose oss ;o)

 

Klem –J

8 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg:) Og så flink broren din er til å bake kake:) Bruker å være snill storesøster jeg også, baker til både broder'n og svigerinna:) Koselig det! Godt å være sammen familien sin og kose seg:) Spille kort og bruke tid sammen besteforeldre er stas:)
  Tusen takk for koselig award,har glemt å takke, for her har det vært ei strevsom uke uten mye søvn! Da funker ikke hjernen som den bruker.
  Ha ei flott helg Jeanette:) Klem Eva

  SvarSlett
 2. Ja det var snill storesøster det. Tenker han setter stor pris på dette og dere han også.:-)
  Koselige bilder som alltid fra deg.
  Gleder meg til våren og besøk:-))

  Ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer til lillebroren din. Han var jammen litt av en kakebaker skal jeg si. Regner med at det ble en koselig familiefest for dere alle, og sikkert en fornøyd lillebror også. God helg!
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 4. åh..herlig innlegg med utrolig flotte bilder:)
  Grattis herfra også, bra storesøster ordner opp:)

  Håper boka di kommer snart. Den ble fin, jeg tok med kommentarene, det skal jeg ikke gjøre neste gang. Nå skal jeg bestille for 2.halvdel av 2009.
  Ha en flott lørdag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Gratulere masse t Ragnar fra alle oss her :o))

  Ka e d m storesøstre? Æ å har ei sånn super storesøster, takk og pris! Trur æ ægne mæ best som lillesøster...hihiii ;o))

  Flotte, stemningsfulle bilda m masse liv i!

  Ha ei fortsatt super helg!
  Klæm :o))

  SvarSlett
 6. Så koselig da, og så snill søster! Den kaken ble kjempetøff, og for noen fine bilder du tar! Kos dere masse, og ha en fin-fin helg! Klem fra Linda :)

  SvarSlett
 7. Hei
  Så koselig innlegg dette var. Flotte stemningsfulle bilder. Snilt av deg å gjøre dette mot broren din. Håper dere har hatt en fin helg - nå er det ny uke, nye muligheter.

  God-natt-klem fra meg

  SvarSlett
 8. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Ang. template. Den jeg bruker nå, fant jeg på denne siden: http://www.blogspottutorial.com/

  De er gratis alle sammen:) Lykke til!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin