Tinkerbell

fredag 7. august 2009

W for WWPW

Den 18.Juli var jeg med på

World Wide Photo Walk

i Trondheim. Dette er en verdensomspennende dag for fotointeresserte som fotografen Scott Kelby dro i gang i fjor.

050 I år har 32.600 personer over hele verden vært med, mange forskjellige byer deltar og de som vil sender inn sine “mesterverk” etterpå og kan vinne premier.

002 Jeg syntes dette var en super måte å bli mer kjent i den flotte trønderhovedstaden vår, og ruta gikk kun i gamle Trondheim, så vi så ikke så mye som en kjedebutikk på hele dagen ;o)

011 Minstemann i huset var med meg, han fikk digitalkamera til jul og syntes dette var kjempegøy. VELDIG fasinert av domkirka, så dit må vi nok dra og se skikkelig en dag vi ikke er med på noe annet.

036

Selv ble jeg veldig fasinert av Bakklandet, tror aldri jeg har gått der og hatt tid til å faktisk se hva som er der. Det var jo så mange koselige små butikker og cafeer, så dit skal vi helt sikkert tilbake på en fin sommerdag.

a Butikken Sukker hadde gardinene på utsiden, og mange unike håndlagde produkter på innsiden. I butikken Pryd hadde de bl.a lommebøker av resirkulerte melkekartonger etc.Og denne rosa over døra fant jeg mange steder, lurer på om noen kan fortelle meg om den betyr noe spesielt i Trondheim…?

054 Ellers ser det jo ut som alle lever i verdens beste harmoni og idyll på Bakklandet, masse flotte hus og ikke minst inngangsdører.

049 Det var en flott dag som jeg helt klart anbefaler flere å bli med på neste år, om ikke annet for å få se noe annet enn det du gjør til vanlig.Man ser jo med helt andre øyne når man går med kamera for å finne motiver.

009

Flere innlegg til ukens fotoutfordring finner du her;

[W.jpg]

17 kommentarer:

 1. Synes du klarte deg meget bra i natten jeg!! Virkelig vakkert innlegg!! Jeg skal notere meg dette og se om jeg ikke kan delta neste år, kjekt å vie en hel dag til bilder!! Yuuhuu!! Flott!!

  SvarSlett
 2. Så nydelig innlegg! Og Tronbdheim om sommeren er herlig. Har rusla mye på Bakklandet, og drukket kaffe på koselige kafeer i gamle hus. Nå er ikke jeg trønder, men har ei sånn rose, som brosje. Den er veldig fin og kalles for trønder-rosa eller trondheimsrosa. Jeg har alltid trodd at den var designet spesielt for denne nåla, men kanskje har den en helt annen bakgrunn..Kanskje noen trønderre her som skal svare.

  SvarSlett
 3. Jeg har lest om turene til Scott Kelby og syntes de ser så spennende ut! Utrolig hva du har klart å få med, flott innlegg!

  SvarSlett
 4. Det var et dejligt blogindlæg om World Wide Photo Walk i Trondheim - og smukke billeder fra din tur!

  Rigtig god weekend til dig :-)

  SvarSlett
 5. Bravo - Spændende - Wirkelig lækre fotos :-)

  SvarSlett
 6. Det er Trondhjemsrosa du har sett på din ferd. Den fembladete rosen ble brukt i våpenskjold fra Håkon Håkonsens tid fra 1250-tallet samt på erkebiskop Olavs skjold fra 1530-årene. Nå støpes rosen av gjørtler Kaare Ramberg i Trondheim. Da vet du iallefall litt:) Ser ut til at dette var en flott tur, og Bakklandet er veldig koselig, ja! Fin helg til deg!

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder du fikk tatt på din vandring. Og sønnen din er en søt liten fyr.

  SvarSlett
 8. Vilka bra bilder du tagit! Kul med så olika motiv. Har läst om den här fototuren. Den var i min grannstad Varberg i sommar men jag deltog inte. Kanske ngt att fundera på till nästa år. Ha det!

  SvarSlett
 9. Så gøy med sånn en fototur. Mange flotte bilder du har tatt også.

  SvarSlett
 10. Her var det mange fine bilder, og En slik fototur må jo ha vært toppers !

  SvarSlett
 11. Så kjekt å være med på en slik tur!
  Heldig du!
  Og om bildene er det bare en ting å si:
  WOW!!!!

  SvarSlett
 12. Tenk at jeg som fotograferer så mye ikke har fått med meg denne WWPW-dagen. Den skal jeg så visst ha i minne til neste år. Håper det arrangeres noe tilsvarende her i Oslo også.
  Synes du har fått mange flotte bilder, og forstår godt at du ble betatt av Bakklandet!! Bare sååå koselig da!

  SvarSlett
 13. Ja, du vet -Verdens Ende blir jo the Worlds End på engelsk -hehe ;) Så da måtte det jo bli det, da :)

  Så masse fine bilder du hadde fra Photowalken! Hørtes spennende ut, kanskje jeg skal delta til neste år?

  SvarSlett
 14. 3 styks W'er med blot et velanbragt p andensidst, ja så skriver jeg WaW...

  Du har fanget mange gode motiver på turen, og at minstemann allerede gladeligt følger med - og har eget kamera - åhh (her har du Å), det kommer til at give Jer masser af positive oplevelser sammen!

  SvarSlett
 15. Så koselig med bilder fra Trondheim. Gikk litt i dine fotspor her forleden. La også merke til de spesielle lommebøkene. :)

  SvarSlett
 16. Så koselige bilder du har tatt. Har ikke hørt om denne fotodagen/fototuren før jeg.
  Så kjekt å se deler av byen man vanligvis ikke ser.
  Den rosa vil jeg tro er Trondheimsrosa, men sikker er jeg ikke...

  SvarSlett
 17. Dette høres (og ser) veldig gøy ut og for en reklame for Trondheim fra deg!!

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin