Tinkerbell

torsdag 6. august 2009

Koselig kveld i Sommerstua

I går kveld hadde jeg besok av en av min flotte venninne Rina – vi tilbragte kvelden i sommerstua sammen med en flaske vin eller to, og hadde det SÅ koselig.

001 Nydelig temperatur ute i går natt, så det var jofaktisk varmt til langt over midnatt. Også er det så herlig at det nå er mørkt ute så jeg kan tenne MASSE lys og fyre i utepeisen.

008

Det er så koselig med venninner man har kjent hele livet, og Rina har alltid noe spennende å fortelle når hun er hjemme. Vi ser ikke hverandre så ofte desverre, men er altid “på nett” med en gang vi møtes.

009

Utpå kvelden kom Frode og guttene hjem fra martnasåpning i byen, de hadde vært på tivoli og sett fyrverkeri, og klokka begynte å bli så mye at det var helt klart tid for senga til de minste.

004

003

 

En kjempekoselig kveld som jeg godt tar flere av!!!

006

Da er det vel bare å motivere se på en helg med Martna så denne helga forsvinner vel raskere enn vi vinner å snu oss. Det er meldt godt og varmt så det blir sikkert deilig med utefest på fredag…

2 kommentarer:

  1. SÅ koselig med slike venninne besøk:) Ser at for meg så blir det alt for få slike,men det kan jo ha noe med at mine unger er små,mens mine venners unger er store!!!!

    Vi hadde en pitstopp på Steinkjer for 2 uker siden vi:) Var på vei til hytta i Malm og da er det obligatorisk å stoppe på Steinkjer! Og vi var innom det nye senteret,og wow hvor stort det blir:) Ungene fikk seg nye støvler på Obs! Og den var stor og ny:) Likte den kjempegodt jeg:) Nyt dagene vi har nå,for dte blir vel regn og kaldt fortere enn vi ønsker oss:( Klem Eva

    SvarSlett
  2. Tænke dåkk kosa dåkk, du og Rina ja:):)) Kosli m sånne utekvelda når d byinne å bli mørkt ja! Masse levende lys og lykter i alle varianter...og et glass elr to m vin ( ja, i dåkkes tilfelle snakka vi vel om flaska):):)
    Håpe d bli mang sånne kvelda framover...læll om ikke værmeldinga visa akkurat d no :-/

    SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin