Tinkerbell

lørdag 8. august 2009

Sommerens oppussingsprosjekt

Denne sommeren har vi tilbringt veldig mange dager på hytta. Den er bare ett kvarters kjøring hjemmefra,men likevel på “landet”,

Og med den sommeren vi har hatt i år, har ungene bodd i vannet, mor ligget i sola og far sjøl har surret rundt om kring og prøvd og gjordt noe som ikke innebærer å ligge i ro…

page 

Vi fikk tilbud av min mor om at vi kunne pusse opp annekset slik vi ville ha det, så skulle hun betale!!! Ingen sier NEI til det, så maling i alle varianter ble kjøpt inn, og vi satte i gang på kveldstid en dag tidlig i juli.

a

 Det var jo i utgangspunktet ett skikkelig “furuhelvete” som aldri hadde sett maling på de 26 årene det hadde stått der, det første strøket forsvant rett inn i treet, så nesten ikke at det var malt.

b

 Har ikke holdt på hver dag,men hver dag med overskyet vær eller regn er jo fine dager å male på, så vi ble da ferdig med malingen iløpet av måneden.

page

 Frode har malt de store flatene og jeg har malt hyller, skap, stoler etc Valgte oss fargene hvit, sink og blå, og det ble veldig mye større og behagelig der inne til slutt. Har gått til innkjøp av krus på IKEA, melamin kopper og fat på kremmerhuset, knotter på Dinas Rom og tepper på KID.

c

 Malte en stige og hengte på S kroker, og da var problemet med knagger til yttertøy og vesker ute av verden. Ett gammelt bord fra min fars barndomshjem ble nydelig i høyglans hvitt (har mest lyst til å ta det med hjem…) og en gammel sofa som egentlig er oransje,men SÅÅÅ god å sitte i, ble super med hvite tepper over.

092 095

Fant en gammel sildekasse i naustet, hadde de helt samme fargene som vi har brukt, så den ble kun godt vasket og satt inn. Lurer på hva farfaren min hadde sagt om han hadde visst at jeg skal bruke sildekassen hans til å ha blader i ;o)

093 

I det samme naustet fant jeg også 2 store tallerkenhyller, den ene ble malt i samme farge som ett skap vi har fått, synes den ble kjempetøff. Får vel finne noe å fylle den med etterhvert…

juli 26 (2)

juli 26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måtte jo også ha vår egen hyttebok, så den ble laget iløpet av en kveld i juli den og, brukte ett gammelt bilde av min farmor og hennes bror på forsiden og ett postkort på baksiden. Her skal vi vel få krotet ned mange koselige minner etterhvert håper jeg.

Neste år blir det vel skifte av vinduer og fohåpentligvis en stor veranda ut mot vannet, den skal vi ha tak over så vi kan bruke den som soverom…

Da anekset begynte å bli ferdig var det selvfølgelig på tide å dra fra hytta, så vi får glede oss til neste sommer og håpe at vi får vært der like mye da.

16 kommentarer:

  1. Fy søren så lekkert det har blitt... Kjempe flott tilbehør. Det har blitt sååå koselig der.

    Nå er jeg litt sliten om dagen, vet ikke om jeg svarte deg på spm. ditt på posten hos meg... men først, gratulerer så masse med jobb, det høres spennende ut. Så... jeg vet ikke så masse om den type bilder. Vidvinklene er det veldig forskjell på hvor vide dem er. Jeg tror kanskje jeg hadde tatt turen innom f.eks. Japan foto å spurt der. De pleier å ha masse kunnskap om det meste, og er flinke. Jeg har sigma 10-20mm og er kjempe fornøyd med denne. Men kan hende den er for vid til å ta meglerbilder med?

    Masse lykke til videre med jobben :)

    SvarSlett
  2. Oh my, haha, for et furuhelvete ja! Men jammen ble det fint, digger bordet med høyglans – uutrolig kult :D Og smart med den stigen til å henge opp jakker – genialt. Og flott farge på tallerkenhyllen. Skulle gjerne sett flere bilder, for dette så spennende ut. Kan du ikke ta bilde fra samme vinkel som før-bildene? Og hvilken farge har du brukt på tallerkenhyllen? Likte dette :)

    Anna

    SvarSlett
  3. Korr utrolig koselig å fint annekset vart!! Nydelige farga, og stilig at dåkk har tatt rede på en del gamle ting, full av sjarm! :))

    SvarSlett
  4. Hærregud, kor fint d vart!!! Så lyst og trivelig:):):) Heilt knaill!!!
    Vi får håpe d bli en lang og flott høst sånn at dåkk får nyta d "nye" annekset læng enda:):):) Kjedelig å må vent helt t neste sommer liksom. Krysse fingran for en laaang, varm, herlig høst:):) D e jo bærre begynnelsen av august enda:):):)

    SvarSlett
  5. Så flink dere har vært!
    Dette ble alldeles nydelig!
    Tenker det blir mye hyggeligere å være her nå!

    Klem Linda

    SvarSlett
  6. Hei! Takk for hyggelig kommentar! Så flott det ble!! Litt av et oppussingsprosjekt!? Mye å male?! Så flinke dere har vært!!

    Ha en fortsatt stråelnde sommer!

    Klem Anette:)

    SvarSlett
  7. Oiiiii,så fint dere har gjort det.....her lukter det maaaaange timers jobb !! Men så ble det jammen koselig også !!! Her kommer dere til å kose dere masse !! Nå har jeg lagt ut link,til MANDEL......måtte bare spore den opp,først.... :) ha en ny,flott uke :)

    SvarSlett
  8. Dette må da være tidenes makeover,utrolig utrolig fint!!! Og alt dere jhar valgt til gjør det bare utrolig koselig,helt min smak!!!
    Nå må du strikke noen lyseblå kluter;
    Petunia, men du kan sikkert bruke annet bomllsgarn som er billigere, 47 masker på pinne 3,5. Første rad (vrangen) annenhver rett og vrang. neste pinne,rett og slik fortsetter du til kluten er så lang du vil ha den....:-)
    skal være hekleklant rundt,men ikke nødvendig synes jeg.
    Lykke til og klem fra meg

    SvarSlett
  9. WOW!! Dere har jo bare vært super-effektive, og resultatet ble bare såååå fint! Herlige farger og koselig atmosfære!! Den hytteboken ble bare helt nydelig..Her kan dere kose dere :o)

    SvarSlett
  10. Så hyggelig hilsen...
    Så lekkert annekset ble...stige med kroker var jo en super ide... Nå skal jeg titte litt mer inne hos deg her.. ha en flitt uke!! Klem.

    SvarSlett
  11. Så flott dere har ordnet det! Masse herlig tilbehør og flotte løsninger!

    SvarSlett
  12. Hei! Beklager sent svar... jeg kjenner dessverre ikke til PS Elements. Personlig så forguder jeg Adobe Photoshop, men det kan vel kanskje være litt hitech for nybegynnere... Hvis PS Elements er en light utgave, så kan det kanskje være greit å starte med det hvis du er ny i gamet. Lykke til! :)

    SvarSlett
  13. Fy fillern SÅÅÅÅ fint det ble!
    Så flinke der har vært :)

    Vibeke

    SvarSlett
  14. Hærlighet så koselig det ble! Utrolig hva maling gjør altså! Spesielt hvitt!!!
    Helt nydelig!
    Tenker nok det blir mye kos her ja!
    Og skikkelig lekker screppa hyttebok!! KNALL!!!

    SvarSlett
  15. Så lekkert det ble! Nydelig blåfarge på tallerkenhylla.

    Hvilken pensel brukte du på bordet i høyglans? Malte du i 80 glans? Jeg har malt en del møbler i det siste, men blir ikke fornøyd med "finishen"...

    Hilsen fra Camilla

    SvarSlett
  16. WOW! Så utrolig gjennomført og flott det hadde blitt!

    SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin