Tinkerbell

mandag 3. august 2009

Det er SÅ deilig med sommer!!!

1

Vi har tilbringt nesten hele sommeren på hytta, uten internett og naboer som klipper plen hver gang vi tenner på grillen. Har ikke savnet noe av det spesielt mye,så det blir nesten fælt å komme hjem til sivilisasjonen igjen…

4 (4) Men nå er det vel snart striskjorte og havrelefse igjen,sommeren går desverre så altfor fort, jeg kunne helt klart hatt over 20 grader og sol hver dag i mange måneder ennå.

15 (3) Synes vi har hatt en nydelig sommer selv om vi “bare” har vært hjemme, alle koser seg og den siste delen av ferien har vi vært sammen med mormor og morfar. Det synes ungene er kjempetopp!!

4 (13) Nå skal vi nyte de siste dagene av sommeren, håper det fortsatt er igjen mange dager med sol og fint vær – til helga er det Steinkjermartna, så da vil vi vel få nok å henge fingrene i ett par dager.

4 (5)

OG - nå har jeg fått operasjonsdato, så i september blir det ny hofte på meg, og forhåpentlig ett “nytt liv” ;o)

Ha en flott ny uke alle sammen!!!

5 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!
  Håper du får et nytt og bedre liv med nye hofter;)
  Kan man få ny nakke....?
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Så bra at du får deg ny hofte:) Ei venninne av mamma fikk nytt liv hu!

  Er ikke slike sommerferier herlige? Vi har vært 3 uker i Åre på hytta til broder´n vi,og har hatt det topp! Hadde med data´n,men blogging hadde jeg ikke tid til! Som dere har vi bare kosa oss og hatt det bra.Vi trenger ikke syden for å ha ferie,bare komme oss bort og gjære noe annet enn det vi gjør til vanlig:)

  Og ja det er deilig med sommer,og i dag har det jo til og med vært varmt ute tiltross for overskya!

  Du nevnte en foto-ting i TRondheim for ei stund siden,hva var det? Jeg glemte å sjekke ut det jeg,er det noe som har vært?

  Nytrestene av ferien,her er det hverdag igjen:( Klem Eva

  SvarSlett
 3. Det er bare å takke sommeren for den er som balsam til sjelen. Og det å kjenne på roen og stillheten og faktisk klare seg uten PC en stund må da være en befrielse. Ja til lengre sommer, sier nå jeg !!!

  Det høres unektelig litt skummelt ut å få ny hofte, men det må vel til hvis man skal ha et levelig liv!
  Lykke til.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Ja, sommern e utvilsomt d beste som e oppfoinni...nesten da;);)

  Man trur jo nesten at man ikke greie sæ uten internet vettu, men når du ikke har muligheten så e d faktisk heilt fantastisk avslappende!:):) Spes når man har ei hytte å vårrå på, og sommern vise sæ fra sin beste side i tillegg!
  DA E LIVET HÆRLIG!!!!

  Martna bli d vettu, kan jo heinn vi sees da:):) Håpe bare været heill sæ:):)

  Ha en super dag c",)

  SvarSlett
 5. Er så enig med deg; det ER deilig med sommer - og nå er den her for fullt igjen! Lykke, lykke til med nye hofter - halve slekta mi har tatt en sånn operasjon, og de ble som nye, ja:O) Kos deg videre! Klemmer**

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin