Tinkerbell

lørdag 25. desember 2010

Velkommen romjul til vårt katastrofeområde | Lykkelig

godjul06
Hvis masse rot etter julekvelden er ett tegn på en bra kveld ( noe jeg velger å tro at det er)  bor jeg for øyeblikket sammen med en veldig lykkelig familie i ett hus fyllt med glede :)Har ryddet bort allt julepapir og alle skitne kopper,men etter gårdagen med hver sin “sone “ med gaver er det ikke akkurat like fint som lillejulaften her, men vi koser oss og da er det ikke så nøye.
Nå har mannen i mitt liv dratt på julepoker i sin nye Moods of Norway bukse, rutete og kjempekuul, det romsterer fælt oppå loftet til tross for at de to minste tok kvelden for 2 timer siden…og her i sofaen sitter jeg og storgutten med hver vår pc i fanget og ser tv ;)  Han fikk ny PC i julegave og vi er visst oppgradert litt som foreldre igjen ;)
Jeg fikk en kiste med en terning i av minstemann – 6’er til mamma ;)
 063-tile
Her ble alle ønsker oppfylt i går, en etter en gråt sine tårer over gaver de ikke trodde de skulle få, og det varmer ett mammahjerte at det betyr noe for ungene, og at ønskene kanskje var litt gjennomtenkte likevel ;) Jeg fikk masse flotte gaver jeg også, bl.a verdens søteste øredobber i lilla perler fra ei lita prinsesse i Lier ;) TUSEN TAKK !!!
- Takk alle andre også for alle flotte gaver vi fikk -
Nå skal vi vel spise og se tv og spise og se tv en dag til også er det tilbake på jobb på mandag. Regner med det er stas å jobbe i leketøysbutikk på den store byttedagen…
Kos dere videre i romjula, det skal iallefall vi gjøre ;)

6 kommentarer:

 1. Ja det rot er vel ett godt tegn etter julaften håper jeg også ;)
  Det er godt å høre at det er omtrent det samme rundt om med for mye pakker under treet. Vi var veldig mange på julaften da, så noe ligger også der (håper jeg).

  Ha en deilig romjul :)

  SvarSlett
 2. Heisan..takk for hyggelig hilsen og tusen takk..
  Jo her var det soner også..og huset bærer preg av juleaften kaos...(les: 4 svart sekker med papir og papp)..Nå er koskaos i noen dager før det braker løst igjen...Nytt år!!!(da med ryddigere hus?)

  SvarSlett
 3. Å sinkhus ble det..tre stykker!!!!!

  SvarSlett
 4. Hihi :) måtte trekke på smilebåndet da jeg leste om alt rotet etter juleaften. Jeg kjenner meg så absolutt igjen!! Tenkte faktisk på det da alle hadde gått til sengs julekvelden og jeg sto igjen med et overfyllt stuebord, presanger i alle hjørner og en full oppvaskmaskin med en like full kjøkkenbenk.. sukk! Men jammen har vi ikke kost oss :) og det er vel det viktigste, ikke sant?

  Jeg skal på jobb i morgen, salget starter, men skal også ta meg et par dager fri i romjulen.
  Ønsker deg en fortsatt koselig romjul :)
  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett
 5. Titter innom for å ønske deg og dine en koselig nyttårsfeiring :-) Takk for all inspirasjon du har delt med oss :) Gleder meg til å følge deg videre i det nye året. Klem fra Mette

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin