Tinkerbell

torsdag 8. juli 2010

Moteshow | Flinke jenter i alle aldre

Da det for 1 1/2 uke siden var festival her i byen, hadde Innorama en hel dag i storteltet med mange interessante utstillere og stands. Ei god venninne av meg, som har sitt eget firma BETOVA var en av de som var der og viste fram sine flotte kåper, kjoler og acc som hun lager selv. De er helt fantrastiske både til mor og barn ;)

Betova Juni 2010 (16)-tile

Betova Juni 2010 (24)-tile

Betova Juni 2010 (11)

Betova Juni 2010 (39)

Det var motevisning på ettermiddagen, der hun deltok sammen med 3 andre lokale designere, både i klær og blomster. Jeg var så heldig å få være med å ta bilder både under moteshowet i tilegg til at vi tok mange flotte bilder etterpå -

Betova Juni 2010 (59)

Stil og stemning juni 2010 (68)

Betova Juni 2010 (69)

Betova Juni 2010 (87)

Betova Juni 2010 (109)

Stil og stemning juni 2010 (70)

Betova Juni 2010 (133)

Det var kjempemorsomt å ta disse bildene – og vi ble akkurat ferdig til DEN regnskura kom og vasket hele byen på ett blunk.

Hvis du vil se mere fra disse flinke damene gå inn her og se,

Det anbefales.;

logo-original-2

image

Ha en flott sommernatt damer, her står verandadøra oppe ennå, jeg koser meg med en god vin og konstaterer at det kun er 3 arbeidsdager til ferie ;)

2 kommentarer:

 1. Så fine bilder! Bente lager herlige klær ja:-)
  Regner med du gleder deg til ferie nå! Kjekt med permisjon og sommer ihvertfall, og når været endelig stråler - da er livet ganske så greit:-)) Ha en super dag!

  SvarSlett
 2. Åhh.. her var det mye lekkert :)
  Kjoler/tunika i denne stilen er kjempefine og står høyt på ønskelisten min!
  Fortsett å tro på sommeren i Trøndelag! Om en en uke går sommerferien gjennom Trøndelag, med et lite stopp i Trondheim, før venner på Vestlandet skal ta imot oss :)
  Jeg har jo lagt merke til at det er flere interessante interiørbutikker i Trøndelag :) Så var det bare å overtale min kjære til å stoppe "i tide og utide".. ;)
  Har du hatt ferie? Ha en strålende sommer uansett!
  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin