Tinkerbell

onsdag 21. juli 2010

Ei lita snuppe | Sykkelhopp

“Årets ferietur” gikk i går til IKEA i Trondheim, vi skulle kjøpe sofa til guttene men endte opp med seng til hytta og “1 million” nye te-lys…

Hemnes-horz

Etter at shoppingrunden var over, var vi så heldige å bli bedt på middag til noen venner av oss, de bor i ett stort flott hus på Byåsen med utsikt over hele byen, Og når far i huset er ex-kokk er det ikke akkurat noen bakdel å bli bedt på middag dit ;)

001 - Kopi

Ungene koste seg sammen og vi voksne fikk jabba litt, det er altfor lenge mellom hver gang vi møtes så det er koselig når man en gang imellom tar seg tid.

007 - Kopi

De har ei lita snuppe som er helt nydelig – så da er jo jeg selvsagt fram med kameraet og får tatt litt bilder.

012 - Kopi 016-horz

da vi skulle dra ville Simon vise meg noen triks med sykkelen, han har nettopp lært seg å sykle og i går hoppet han over en kost og var superstolt ;)

024-horz

I dag har jeg vært og tatt bilder av ei kjempenydelig lita prinsesse på knappe 2 uker (og to litt større nydelige storesøstre), tror jeg skal få vist fram noen bilder av dem i morgen ;)

3 kommentarer:

 1. hei og tusen takk for alltid
  så hyggelige kommentarer
  hos meg ...!

  gøy med Ikea tur som attpå til
  ender hos gode venner ...!
  Vår pike har Hemnes dagseng
  og den er fantastisk,
  både praktis og veldig klassisk ...!

  Ønsker deg en fin sommerkveld ...!

  klem

  SvarSlett
 2. Ikea hadde vært drømmerferie for min del. Og akkurat den dagsengen har jeg ønsket meg til stua her hjemme. Bare så synd gubben har satt ned foten *sukk*
  Håper du får delt bilder med oss, gleder meg på å se. Serien med han som hopper med sykkelen var bare så utrolig kjekk :))

  SvarSlett
 3. Hei :))

  Hehehe ja det er ikke alltid en kommer hjem med det som en hadde tenkt hehe ;)) Telys har en alltids behov for!!! Det går mye av det kan en si....

  Ha en fin fin dag videre ♥

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin