Tinkerbell

søndag 4. juli 2010

En smak av sommer…

Sist fredag kom endelig sommeren til trøndelag, sto opp til knallsol og 26 varmegrader, så da var det bare å pakke strandbagen, fylle bilen med unger og skyndte seg hjemmefra ;)

117

Ungene badet og koste seg hele dagen og en liten bris gjorde at det aldri ble for varmt til meg som absolutt ikke har tenkt meg uti noe vann ennå.

147

På ettermiddagen feiret vi forsinket bursdag for Marcus. Familie og venner kom på hytta der vi først grillet før vi kastet oss over sjokoladekaken. Ungene badet enda mere – og å hakke tenner er ikke ett tegn på at man skulle vært oppe fra vannet iallefall …

142

Senere på kvelden dro jeg og min kjære bort for å få servert enda mere god mat, har aldri spist kamskjell før men det var helt nydelig. Satt ute på en vaeranda med fantastisk utsikt nesten hele natten og koste oss med gode venner og god vin.

146 148

NÅ er det godt å være trønder igjen ;)

2 kommentarer:

 1. var du på Sundsand?..satt ute på verandaen og grillet meg jeg.

  Enn at sommeren endelig kom hit...og nå er den kommet for å bli. Selv om det kommer litt regn og overskyet dager så ser det ut til at tempen holder seg:-)

  Ha en fin sommerkveld

  SvarSlett
 2. Såå herlig, sommerstemningen var virkelig tilstede på disse bildene! I dag regnet det her på sørlandet.

  Men du jeg fikk meg virkelig en overraskelse da jeg tittet oppi postkassen vår i dag! TUSEN MILLIONER TAKK, det var virkelig snillt av deg Jeanette. Smekken og boken falt virkelig i smak. Igjen tusen takk snille du!

  Ha en strålende sommer!!
  Sommerklemmer fra Cecilia

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin