Tinkerbell

onsdag 10. mars 2010

Bloggtørke | Shopping | Utrolig kuult

Nå har det vært stille i over en uke her, har hatt mer enn nok tid til å skrive,men finner liksom ikke noe å skrive om…det er vel dette som er den berømte bloggtørka,og nå har den visst gått skikkelig til angrep her -

MEN jeg nå fortelle hvor jeg var i går – jeg har funnet favorittbutikken min i trøndelags hovedstad, og ble forelsket med en gang :

MOODS OF NORWAY

025027

Så mye kulle klær, ikke nødvendigvis til meg selv,men liker hele konseptet og synes butikken er helt rå.Spesielt til herre synes jeg de er veldig kuule,men det har vel litt med at det er ikke akkurat overflod av tøffe og annerledes herreklær. kjøpte ikke så mye her med slips og sko til konfirmanten ble unnagjordt,så da kan resten være helt plain.

028

Neste gang det blir tur til Byen må jeg vel ha med Viktor så han får prøve denne, så tøft bare å komme på å male en traktor i gullfarge…

Og sjekk lysekrona;

Man trenger ikke bare å ha lys og løkplanter i norgesglass…

029

031

Etterpå var vi på Tulla Fischer og spiste en fantastisk lunsj, de hadde så gode stoler at det var vanskelig å komme seg derifra ;) Så gikk turen til IKEA og bilen var stappa helt til bristepunktet da vi dro derifra ;)

Beklager kvaliteten på bildene,men de er tatt med mobilen…

6 kommentarer:

 1. Hei Jeanette…
  Ikke stress, vi er her…. alltid! Hehe… ta tiden til hjelp, bloggtørken er som en laaaaang forkjølelse – som plutselig er over ♥ ♥ ♥ Moods of Norway er et fantastisk konsept! Flinke gutter :o) Koselig at du hadde en fin dag i Trondheim, åååå som jeg skulle ønske jeg kunne ta meg en liten tur dit, etter at jeg vant litt penger i lotto`n… hm, ja det hadde vært noe! Nei en får vel bare spar litt, så kanskje en liten tur til sommeren… Ønsker deg en fantastisk uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Bloggtørken kommer og går:) Men ser du har hatt en flotters tur i BYEN:)
  Min by er Brekstad og den metter meg nok:)
  kos deg du, klem fra meg som hører på kuling og regn som pisker på vinduene:)

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en herlig dag!! Så kul butikk da! Blir vel ikke noe tur på meg dit på en stund enda, men..må vel ræse meg en runde på Amfi i morgen. Siste innspurt på innkjøp..enda en gang:-))
  Ha en fin dag i regnet, og ei flott helg:-)

  SvarSlett
 4. koselig å se innom deg igjen.. hadd en laaang bloggpause i livet-i-hvalstad. men kommet sterkere og nytt tilbake nå :) legger deg til den nye bloggen min..

  moods er en herlig butikk.. love it

  SvarSlett
 5. Herlig butikk ja- helt enig! Vi har vært innom flere ganger for å beundre den kuleste traktoren- også i gull da!! (Har en veldig traktorivrig 3 åring:))

  God helg!

  Camilla

  SvarSlett
 6. Stilig butikk. Min mann hadde dress og skjorte fra moods of norway da vi giftet oss. (:

  Likte prøverommene og lampene.
  ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin