Tinkerbell

lørdag 12. desember 2009

Når en pepperkakebaker …

…baker pepperbakekaker.

Her i huset skal vi vel ikke skryte på oss så masse baking før jul,men litt papperkaker må til for å få julelukten her. De to minste gikk igang med livet som innsats, og vi bakte faktisk opp hele deigen uten at noen gikk lei.

106

Da vi var nesten ferdig lagde Viktor “ælgbæsj” av den siste biten,dette syntes han var hysterisk morsomt. I tillegg lagde han små pepperkakemenn som var overkjørt av traktor…lurer på hva som snurrer rundt der oppe noen ganger ;o))

115Vi skal se om vi får pyntet disse en dag og, eller om pyntet forsvinner før vi kommer så langt. I morgen skal jeg være hallvakt og se at alt går riktig for seg der, så da forsvinner vel den dagen også.

117

Ha en flott adventssøndag!!!

3 kommentarer:

 1. Barne bruker å synes det er stor stas med pepperkakebaking.
  Gutten har humor man...elgbæsj og verkjørt av traktor he he.selv om det siste kanskje var litt grotesk da ;O)

  Nyt adventstiden!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Åh, har du sett så fine pepperkaker!!! De fristet ja. Og jeg måtte le med minstemann som laget ælgbæsj. Ikke rart han synes det var morsomt, det ser unektelig slik ut !!!! La ungene bruke fantasien, det gjør dem kreative.

  Kos deg.

  Marit

  SvarSlett
 3. Ja det er koselig og samle store og små rundt bake bordet. Syns den elgbæsjen var kreativ...hihihihi og det er da det blir moro...når barna slipper løs fantasien sin:-))
  I år ble det storesøster som bakte samens med Julie. Og i år som i fjor, blir de liggende i en boks til utpå nyåret...ingen som spiser de...hihihi...må vel finne en ny deig.

  Håper du har gode førjulsdager

  klem

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin