Tinkerbell

torsdag 30. april 2009

Morgenstund…

m 091 Klokka er litt over 1/2 8,det er 18 varmegrader i sola på trappa,klesvasken er hengt ut og frokosten og dagens aviser inntas ganske straks på verandaen.

Minstemann gikk stolt til skolen i lang shorts i dag,like klar for sommeren han som mamman hans.De to eldste sverger fortsatt til tykke hettegensere og dongeribukse,men jeg har sluttet å krangle om det. De finner nok ut etterhvert at det blir varmt.

Ser ut som det skal bli nok en fantastisk dag i Trøndelag,vi får nyte det mens det varer,for til helga er det visst over -

Ønsker alle er SUPER DAG!!!

page

3 kommentarer:

 1. Morgenen din ser helt herlig ut:) Og for en stolt gutt osm skal på skolen:) i dag fikk jeg av størstemann strømpebuksa,i går nekta han. Men skjønte vel at dte var varmt ute,for etter turen til bhg,så skulle han ha på kortarma genser også,tihi.....vi må nyte,nyte,nyte disse dagene,for livet er bare så herlig når man kan kose seg ute i godt vær:)

  Klem Eva

  SvarSlett
 2. Så varm aprilmåned dere har der sør, rene sommervarmen! Her nord har vi også hatt en fin soldag, men dog, med en mer normal temperatur i april. :)

  SvarSlett
 3. Godt å være trønder nå ja...
  (gale meg som reiser bort!!!)
  Koselig blogg du har!!
  Klem G-C

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin