Tinkerbell

søndag 5. april 2009

Mandagstema - HUMOR

page

HUMOR

Humor er jo så mangt,vi er vel alle veldig forskjellige her som med de fleste andre ting…

Men jeg vet iværtfall med meg selv at de gangene jeg har ledd mest og høyest,har jeg stort sett vært på fest.Jeg har mange “gale” venner, og her er to av dem på julebord hjemme hos meg. Klart kjøkkengardinene trengte en luftetur utpå natta ;o)

Vi lo så vi skreik alle sammen,og det skal vel ikke puttes under en stol at det var konsumert noen flasker vin før vi kom til dette stadiet.

Det og hjelper jo selvsagt på humøret ;o)

page3

En annen morsom ting når man begynner å bla igjennom bildearkivet er fotografens “fantastiske” evne til å velge bra motiver på fest.

Her er bare noen få eksempler fra en damefest vi hadde for 1 års tid siden.Nå skal det sies at kameraet mitt sto fremme,så jeg var absolutt ikke alene om å ta bilder,men at det var mange som aldri blir trykket på papir er vel helt sikkert ;o)

Tror jeg er altfor sjelden på fest,så det er nok derfor dette blir så morsomt når det først kommer en anledning!!

12 kommentarer:

 1. Synes den luftinga av gardinene var artig! Så ut som en humoristisk fest i allefall! Kule bilder!

  SvarSlett
 2. Ja, er jo sant at gardiner trenger lufting innimellom, så hvorfor ikke?? Hehe! Og ja, etter å ha vært på fest med kamera så hender det ofte at det dukker opp mange og morsomme vinklinger på bilder! Flott innlegg!!!

  Ha en strålende uke!!

  SvarSlett
 3. Sannelig fikk du luftet gardinene;) Skikkelig humoristisk innslag;O)

  SvarSlett
 4. En annentrønderkajnner seg bare så godt igjen. Faster alt for sjelden, men skal man så skal man!!

  Tøff tolkning av tema

  SvarSlett
 5. Tihi,for et syn de var,og å lufte gardinene midt på natta,hetl normalt..... HErlig:) Og ja man fester alt for sjelden,men du og du hvor gøy man har det:)
  Likte ditt humor nnelgg veldig godt jeg:) Klem Eva

  SvarSlett
 6. Fest og uskyldig moro bringer mye humor i ettertid:-)God påske, klem Vanja

  SvarSlett
 7. ja det er mang en anledning man skulle hatt med kamera og "skutt noen blikskudd", men noen ganger er man ekstra heldig...slik som med den gardinlufteturen..he he
  Bra innslag !
  God påske :)

  SvarSlett
 8. Utrolig mange "gode" ideer som dukker opp når man er på fest, jo senere på natta jo bedre er ideene! :O) Å slike festbilder har vi vel alle sammen, var morsommere før digitalkameraets tid når vi måtte framkalle bildene... var alltid noen skikkelige overraskelser i fotoposen som ingen for sitt bare liv kunne huske å ha tatt! Har ikke tall på hvor mange ganger vi sto kvekroket av latter å kiket på bildene. :O)
  God påske til deg!

  SvarSlett
 9. Stort smil her i dag! Takk for en god latter! I og med at jeg kjenner igjen noen av festdeltakerne kan jeg til å med sette lyd til bildene du viser. ;o)) Kommer til å huske dette innlegget neste gang jeg skal lufte gardinene mine i alle fall.

  God helg til deg og dine! Fruen her i huset har vært ute å luftet seg på kaffeslabberas helt for seg selv i dag. Får overskudd av sånne dager.

  SvarSlett
 10. Hehe! Slike fester husker lenge:)

  SvarSlett
 11. JA.. har samme problem.. er altfor sjelden på fest.. derfor blir det nok noe mer festlig enn først antatt når en setter i gang! ;-)

  ARTIG med fester!

  Monica

  SvarSlett
 12. Så artige bilder - og ja, det er sant! Man ler høyt og lenge på fest!
  Synes gardinstanga var bra jeg - hehehehe!
  Bra innlegg!
  God påske :-)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin