Tinkerbell

onsdag 18. februar 2009

HJELP…….skapet

IMG_5254

Skapet…

Jeg har dette skapet og vet ikke

helt hva jeg skal gjøre med det…

Har lyst til å sette inn hyller og

bruke det på stua eller i gangen,

og kanskje sette inn glass istedet

for speil-

men vet ikke helt..

Er det noen som har ett forslag,

tas det imot med takk!!

12 kommentarer:

 1. Åh..du må få det ned på stua..det er sikkert, for det var vakkert. Jeg ville valgt glassdør..men det er jo en smaksak da. Men skapet må FREM ja!!!!

  SvarSlett
 2. Nææææiii.... sannelig altså. Hva gjør man med et slikt skap da?!!? Vanskelig å si ... tror du nesten må kvitte deg med det! Og jeg kan godt ta det jeg altså. Byr deg tusen spenn jeg. Deal eller ...?

  Herrejemeni for et flott skap. Jeg er så misunnerlig på deg og jeg må si meg enig med damen over: sett det et sted det vises! La det få en hedersplass hvor det kan stå til beundring og misunnelse. For det ble nemlig jeg nå: misunnerlig ;-)

  Åpne skapdørene og vis fram skattene du har i det!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Enig,du må flytte det nydelige skapet i stua.Så heldig du er! Tror jeg ville gått for glassdør...

  SvarSlett
 4. For ett vvakkert skap !!
  selg det til meg er det du skal gjøre......
  Klem

  SvarSlett
 5. Ser det blir høye bud på det fine skapet ditt! Jeg kan også godt tenke meg et sånt skap. Eller jeg skulle gjerne hatt både to og tre.

  Jeg tror også det hadde vært fint med glass i døra eller være litt sprø å sette inn hønsenetting... Spørs hvor det havner. På stua bør det absulutt være glassdør. Så det så ;o)

  SvarSlett
 6. Å gud, trodde du var å tur til å komme ut av skapet jeg :-)))

  ...men...ville hatt det akkurat som det er!! ferdig med den saken, du ka ødelegge det helt om du klusser for mye, bare en tanke herfra altså...

  SvarSlett
 7. Det skapet var bare knallfint!
  Tror du får ta en budrunde!
  Jeg er med!

  SvarSlett
 8. Takk for masse flotte tilbakemeldiner damer ;o)
  Får sjå ka æ finn på for nå lurt,
  kanskje æ sæll det te høystbydende teslutt he he

  SvarSlett
 9. Enig, kjempeflott skap. Behald spegelen, og bruk det til dei lette sumarkjolane dine ;)

  Britt

  SvarSlett
 10. for et vakkert skap.. fin den senga og nattbordet i bakgrunn å...;) har ikek noen gode tips... men jeg ville hatt det i gangen om det var mitt.. og om du har en stor gang:)

  SvarSlett
 11. Heia snuppa!!
  Si ifra om det tar for stor plass da!! Passet fint hos Screppa dette.-)

  SvarSlett
 12. Hei
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen vår!
  Angående skapet er jeg uening med de fleste, du MÅ ta vare på speilet som er i det, det er så lekkert og så vanskelig å få tak i. Foruten å drive nettbutikk er jeg også journalist, jeg husker en sak som inspirerte meg inn til den franske landstil, og saken hadde jeg på trykk i Elle for noen år siden.Intervjuobjektet hadde nettopp et slikt unikt skap, og jeg falt bare helt pladask...... og har nesten litt mani på skap etter den opplevelsen;)
  Jeg hadde malt det hvitt,bruk eggehvit (husker ikke koden nå, men ett eller annet med 02010-Y?) (kan finne det ut).Da får du frem det vakre skapet til heder og verdighet. Bruk halvblank maling, det synes jeg er finest. Så setter du inn hyller i skapet,innreder en hylle med krystall(gjerne den øverste) sett sølv i den nederste hyllen(vaser ol) og så bruker du de andre hyllene til gamle duker,lakener og tepper. Legg også gjerne noen pledd øverst på toppen på skapet, og en blomsterbukett eller en gruppe med fattigmannssølvlysestager.
  Sett så en gammel emaljekanne full av sarte blomster på gulvet foran skapet,slik at vasen gjenspeiles i det nydelige speilet. Og voila..... så har du det lekreste stillebenet!!!
  Lykke til!!!
  Mange hilsen fra Tone

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin