Tinkerbell

tirsdag 28. september 2010

Mette & Erling

Nå er det litt over 2 uker siden Mette & Erling ble Hr og Fru Almlid. Jeg var med dem både før, under og etter deres flotte vielse i Steinkjer krk.Det var en flott opplevelese å fotografere bryllupet deres.Deres to herlige barn var også med,men selve vielsen var lite interessant, heldigvis var det ett tegnebord til dem i krk, det var mye morsommere ;)

A (12) A (26)

Vi fikk tatt masse flotte bilder iløpet av denne fine høstdagen, med ett ganske bra tempo i frykt for at regnet skulle komme før vi ble ferdig. Men regnet kom ikke, og vi fikk flere koselige timer sammen.

B (9)

B (60)

B (99)

C (34)C (203)

C (22)

C (219)

Tusen takk for at jeg fikk følge dere denne dagen

Her ser dere enda flere bilder fra den flotte dagen ;

Nå er det vel på tide å kome seg til køys, i morgen blir det leketøysmesse i Drammen, og til helgen skal jeg besøke en av mine beste venninner – ÅÅÅÅh som jeg gleder meg ;)

3 kommentarer:

 1. Nydelige brudebilder du har tatt.
  Koslige, varme og fylt med minner♥

  SvarSlett
 2. SÅ nydelige de var:) Og flotte bilder du har tatt:)
  Artig å se bilder av Steinkjer Krk fra innsiden,vet ikke hvor mange ganger jeg har kjørt forbi den på vei til hytta! Likte så godt effekten av det lilla i glasset på veggene:) Kos deg med alt det du skal gjøre:) Klem Eva

  SvarSlett
 3. Lekre bryllupsbilder alle sammen! Og nydelig brudepar. Spesiell og veldig flott kirke også, har ikke sett lignende før.

  Jeg tar desverre ikke luer på bestilling, tiden strekker ikke til :(

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin