Tinkerbell

søndag 5. september 2010

Kosejenta Anndrine

Herlige ,lille Anndrine og mamman hennes møtte meg en ettermiddag på Hoøya for en ukes tid siden. Anndrine var stille og beskjeden til og begynne med men tinte etterhvert opp og ble veldig enig i stort sett alt ;)

Anndrine (151) Anndrine (152) Anndrine (153) Anndrine (154)Anndrine (159) Anndrine (158) Anndrine (162) Anndrine (165) Anndrine (164) Anndrine (166)

Anndrine (167)

Anndrine (171)

Anndrine (170)

TUSEN TAKK FOR EN KOSELIG ETTERMIDDAG SAMMEN MED DERE !!!

6 kommentarer:

 1. Dåååån....så herlige bilder av ei skikkelig søt jente:) Nydelig å se, du er flink altså:)
  Håper du også nyter sola i dag:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Åhhhh for noen FANTASTISKE flotte bilder, det blildet med ballerina kjole der hun dupper tåen var jo bare HELT fantastisk...du er kjempe flink!!!!

  SvarSlett
 3. så koselig bilder.. å så utrolig lik mamman sin da :) håper på en høst fotoshoot her snart også :) så mye herlig farger..

  ang tapet ja.. det er ikke papirtapet... Vinyl tapet.. den er mye mer solid og mye enklere å legge. Han som la tapetn vår sa han ikke ville lagt den om jeg hadde kjøpt papir.. det er veldig skjør tapet både under legging og når den er kommet opp på veggen..

  men det kommer sef an på hvor du skal ha den :)

  SvarSlett
 4. Heisan. Jeg har også for store barn, dessverre. Hadde det enda vært noe liknende da de var små. Pleide å sy noe i den duren, ihvertfall kjoler til prinsessa.
  Ja, bildene i katalogene er helt eventyraktige. Fine bilder hos deg også. :0)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flotte bilder:) Du er dyktig:)
  Det er ikke bare du som er sløv på blogging for tida,jeg også! Tida liksom bare flyr fra en,og vips har det gått nok en mnd. MEn jeg kjenner at jeg savner det:)

  Det er deilig å være trønder i slikt vær som vi har om dagen:) Jeg stor koser meg:) Klem Eva

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin