Tinkerbell

søndag 27. februar 2011

Århundrets drømmebryllupp -

Denne helgen har stått i brylluppets tegn for i går var jeg “hoff fotograf” i ett fantastisk bryllupp. Kirkebryllupp med masse fantastisk live musikk og ett brudepar tatt rett ut av ett brylluppsmagasin - bildene derifra er langt ifra ferdige men jeg har noen bilder fra århundrets drømmebryllupp som var i fjor høst som jeg ennå ikke har vist fram, ENJOY…
Ingri&Anton August-10 (6)-horz Ingri&Anton August-10 (22)-horz Ingri&Anton August-10 (44)-horz Ingri&Anton August-10 (53)-horz
Jeg var med min favoritt stylist Rune som hadde fått oppdrag å pynte til brylluppet. Selve vielsen foregikk ute, mens middag og fest var på låven som var tømt og nyshinet for anledningen. Skikkelig gårdsbryllupp som varte i flere dager, og brudeparet var med på alt. De er skikkelig herlige begge to ;))
Ingri&Anton August-10 (126) Ingri&Anton August-10 (146) Ingri&Anton August-10 (158) Egentlig burde jo hele brylluppet vært sponset av Modds of Norway, da de kom over åkeren i traktoren var det jo nesten som å bla opp i en Moods Of Norway katalog ;)
Ingri&Anton August-10 (132)-horz Ingri&Anton August-10 (77)-horz Ingri&Anton August-10 (98)-horz
Rune pyntet helt fantastisk – brylluppsgjestene gikk bare rundt og nøt synet av alt det vakre han hadde årdnet både ute og inne. Trenger du en gang hjelp til å pynte til det perfekte selskap er dette helt klart riktig mann på riktig plass ;))

4 kommentarer:

 1. Åh, så hærlig og sommerlig! Fikk nesten lyst til å gifte meg pånytt! ;-)
  hihihihi....kjempefine bilder og superfint pyntet av Rune!

  SvarSlett
 2. Ser helt fantastisk ut. Nydelig pyntet i flotte omgivelser. Måtte de leve lykkelig i alle sine dager...
  Anki

  SvarSlett
 3. mmm- fikk nesten lyst til å gifte meg gitt! Flott blogg du har ;)
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 4. WOW, for ett fantastisk flott bryllup, så norskt! Nydelige bilder, og fantastisk flott pyntet bord, passet så bra inn med resten av fargene, knallflott gjennomført i stil.

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin