Tinkerbell

lørdag 15. januar 2011

Dilla på Lilla | Tulipanens dag

005
I dag er det tulipanens dag, det oppdaget jeg vel helt tilfeldig og litt forsent iforhold til butikkenes åpningstid, så da er det flott at det allerede står en bukett med lilla tulipaner på stua ;)  Synes det er en super farge og de lilla tulipanene men får kjøpt nå er kjempeflotte – lilla blomster betyr iflg “blomsterspråket” “All hell og lykke på vegen” så da er det bare å fortsette å kjøpe lilla tulipaner, så da går vel alt den beste vegen vil jeg tro ;)
008 009
Denne uka har jeg hatt flere fridager enn jeg hadde totalt i desember, så jeg skulle vel sånn teoretisk sett fått gjordt litt,men….lurer litt på hvor jeg skal begynne... MEN arbeidslysten kommer vel med solen vil jeg tro ;) Og jeg har bestilt MYE sol fremover !!!
003
Tilslutt ett bilde jeg tok da jeg kasta ut juletreet, var ikke mange barnåler igjen på det etter to kakk i stuegulvet – he he
GOD HELG ALLE SAMMEN!!!

2 kommentarer:

 1. Wow, her var det masse barnåler :/ Kjekt å få ut treet når det ryr så mye! Jeg henger meg på og bestiller også mye sol framover! Det var iallefall deilig i går når sola så opp over åskammen.

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 2. Så utrolig stilig det første tulipanbildet var:)
  Vi slapp unna det barnålhelvete der vi,fikk kasta det ut før det begynte å ry alt for mye.. Men plukker barnåler enda.Snodig hvor de gjemmer seg i krinkler og kroker:)

  Kos deg i glatta... Klem Eva

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin