Tinkerbell

lørdag 1. januar 2011

2010 er over og VELKOMMEN 2011

Da er vi allerede flere timer inn i det nye året og det første nyttårsløftet er allerede brutt…dette ser veldig lovende ut ;) her skulle vi begynne å få snudd døgnet igjen og nå skulle det være slutt på alle typer søtsaker en stund framover… Klokka 02.00 satt jeg og mellomstemann her og spiste is med bringebær på - “for det hadde vi aldri gjordt klokka 2 om natta før “
025-tile 028-tile

Vi har hatt kjempekoselig besøk i kveldav kjempegode venner, en flott tradisjon som vi håper varer i mange år ennå. Kalkunmiddag som vanlig, dessert, pikekyss med gull i, god vin, potetgull, og masse god musikk på radioen. Vi har hørt Radio Norges topp 1000 og der var det masse bra musikk for oss som var unge på 80-tallet ;)
037
Dekket bordet i dag med alt annet enn julefarger, men juleglassene og den blå keramikken er med likevel. Har det tross alt fremme bare 1 mnd i året så da kan det godt brukes – er ikke den som kaster ut jula FØR nyttårsaften,men den varer nok ikke laaangt inne i det nye året heller.
026-tile
De største ungene dro på andre “oppdrag” etter at vi hadde spist, rart at de er blitt så store,men vi har heldigvis de tre minste ( Andrea er kanskje ikke så lita da…) igjen sammen med oss enda.
003-tile
Har lastet ned en app på tlf som heter hipstamatic, kjempekult å ta bilder som ser ut som de er 30 år gamle,men det hadde nok vært enda kuulere om kameraet på tlf hadde vært bedre. Her er vår “30 år gamle” feiring klokka 24.00 i kveld;
(PS; Champagnen er eple cider …) 
010-tile
Med dette ønsker jeg ALLE kjære og kjente ett fantastisk nytt år – håper alle deres ønsker går i oppfyllelse og at dette virkelig blir vårt beste år !!!
From me to all of you;
GODT NYTT ÅR!!!

2 kommentarer:

 1. Fiiiine stemningsbilder :) GODT NYTTÅR!!!

  klem

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder:) Riktig godt nytt år til dere hele gjengen:)
  Is kl 2 om natta? hehe...bra hverdagen er her snart:)
  Ha en fin lørdagskveld, klem fra meg:)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin