Tinkerbell

lørdag 5. juni 2010

Lille pippip er død…

For 2 dager siden hadde katten vår nok en gang ett av sine herremåltider, som fortiden består av fugler som er ute på tur over hodet på den. Dette går ikke like bra hjem hos mellomstemann i huset, så han gjorde ett helhjertet forsøk på å berge en blåmeis som han reddet ut av munnen på katta…

5 (48)

Det gikk ikke så bra og “lille pippip” sovnet på ei pute en time etter redningsaksjonen – og da ble det selvfølgelig begravelse.

5 (45) 5 (46)

Så var det plutselig glemt igjen – men i dag var minstemann og bestevennen i begravelsesmodus, og det ble snekret kors, tegninger ble tegnet og blomster ble plukket. De var så inne i oppgaven at de t.o.m måtte felle en tåre, de er jo kjempesøte begge to ;)5 (44)

Unger er så fantastisk herlige !!!

3 kommentarer:

 1. stakkars lille pippip... Men så bra at den lille fuglen fikk en flott grav med kors og tegninger.

  Ang kurven på bildet så er jeg usikker på om de har den i butikken. Men kan jo se etter den når butikken åpner på tirsdag. Du kan evt kontakte dem på home and cottage bloggen og høre, bloggen finner du på

  denne linken


  Kurven så kjempe flott ut og gleder meg masse til butikken åpner. Om de har den, men ikke sender varer så kan jeg evt kjøpe og sende til deg..

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Dakar...det er ikke greit dette med liv og død. Men barn har en flott måte å forholde seg til det på:-)
  En fin bilde serie:-)

  Ha en fin søndag....tross lave temperaturer og mye skyer

  SvarSlett
 3. Stakkers søte kjøttmeis, fin grav fikk han nå. Så søte ungene er :)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin