Tinkerbell

onsdag 3. juni 2009

Vømmøl og fjell pinse

Vi har hatt ett fantastisk vær her i Pinsa, skikkelig sommerfeeling og ingen grunn til å være inne.

lørdag var vi på Verdal og så på alle gale verdalingene som gikk i Vømmøltoget, morsom opplevelse med masse rart. Var etterpå i folkeparken på Hans Rotmo konsert, højdare, sammen med ca 7000 andre mennesker i stekende sol.

vommol002_74266b

30 (11)

30 (12)

På søndag satt mamsen i solveggen på verandaen mens papsen og de 2 minste var på fjelltur sammen med noen venner av oss.

De hadde hatt en flott tur på fjellet, ungene badet i iskaldt fjellvann, de fisket og koste seg. Herlig på fjellet nå før mygg, knott og klegg kommer for å ødelegge stemningen.

a

b

I dag bøtter det ned her og det er 7!!! grader… så vi får kose oss med bildene fra pinsen en stund fremover ser det ut som.

8 kommentarer:

 1. For noen flotte bilder du viser!!
  Kan tenke meg dere har kost dere!
  Vømmøl er jo bare så kult da..
  Så får en vel bare tåle litt regn etter så fantastiske dager:(
  Ha en flott onsdag...ikke lenge til helg igjen nå hi,hi!
  Klem G-C

  SvarSlett
 2. Vømmelfestival så livat ut ja:) Nydelige pinsebilder, du får nyte de ja..samme møkkaværet her. Ikke mye kos ute nå nei. Værste er at det meldes slik ei stund framover også..
  Kos deg i regnet, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder, ser ut som de koste seg på fjellet ja :) Stilig når du legger flere små bilder oppå et stort, innføring ønskes ;)

  SvarSlett
 4. Så gøy det hade vært å vært på Vømmølfestival og Rotmo konsert... Ser jo bare så kult ut. En gjeng som ikke tar seg selv så høytidelig det der ja!!!

  Ogdet ser uts om de storkosa seg i på fjelltur.OG litt gost at pinsa ble så bra også.For som regel er det jo godvær i ukedagene og regn i helgene..

  Når jeg leverte eldstemann i fjæra idag,så viste bila 5,5 grader.Brrrr... Men de har det sikkert gøy alikavel og kommer hjem blaut og sliten:)

  GOdt vær ute til å være inne i nå:) Klem Eva

  SvarSlett
 5. Thanx for tips, ile inn å laste ned med ein gang gutta boys e i seng :)

  SvarSlett
 6. Her snudde og været litt idag, lyn og torden og regn og sol! Og lavere temp. Håper sommerværet snart kommer tilbake! :-) Ha en fin kveld! Klem-Mia

  SvarSlett
 7. Du legger ut så mange flotte bilde, morsomt å se!
  Og godt å ha noen "varme" bilder å varme seg på når det er så kaldt som det er nå. Gradestokken viser 4grader.... (forresten, det er plussgrader, så vi får se det positive i det..)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin