Tinkerbell

fredag 5. august 2011

Den stille uken | Sommerferie

Forrige uke var vi på ferie i vår flotte hovedstad.
007
Byen med det store hjertet som jeg elsker på sommeren, det er ingenting som er så herlig som sommerOslo,men i år fikk vi se en annen variant, fortsatt herlig men veldig annerledes. Heldigvis dro vi ikke nedover før mandag, så vi slapp unna den værste dagen,men vi fikk oppleve det store samholdet, de vakre blomstene og den spesielle stemningen i sentrum.
010
013
Det var overveldende og komme ned til Domkirken og se blomsterhavet og alle menneskene der nede. Alle der nede snakket med “innestemme”, ikke en unge skrek, ingen ropte og vi hørte ikke en gang en utrykkningsbil mens vi var der. Det var ikke så mye å si vi bare sto der og så ¨på.
025-tile
Men det imponerete meg omtrent like mye alle blomstene ellers rundt i byen, på gjerder, vegger, i vinduskarmer, på dører, statuer etc Etter blomstertoget forrige mandag hadde folk lagt blomster overalt, og når det blir lagt 200.000 blomster utover oslo sentrum blir det veldig vakkert.
135-tile
Syntes blomstene fra slottet og ned Karl Johan var kjempeflott, de startet i ett stort hjerte nedenfor slottet og fortsatte nedover Karl Johan.
056
…Nydelig…
143
144
148
Var også inne i Domkirka og tente lys, flott å ha fått med seg dette selv om vi selvfølgelig skulle vært foruten.
Skal skrive mer om den hyggelige delen av ferien i morgen for det blir visst tid til litt blogging framover ifølge værmeldinga…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin