Tinkerbell

torsdag 30. juni 2011

Drømmehelg | Drømmebryllupp | Bestevenninne

Nå er vi faretruende nærme helgen vi har ventet på så lenge – skal i årets drømmebryllupp til min beste venninne siden barneskolen, og det hele skal foregå på fantastiske Stokkøya – trøndelags svar på det urbane og kuule – laaangt ute på landet  på trøndelags flotteste sandstrand.
slideshow6
slideshow2
slideshow3
Tidligere var dette en sliten campingplass, så det er jo helt fantastisk hva disse menneskene her ute har klart å gjøre med dette stedet. Gleder meg kjempemye til å få oppleve dette – bare så synd at ikke værgudene er helt på vår side,men vi får nok en fantastisk helg uansett !!!
slideshow4-horz
Rina, min beste venninne siden 1.klasse, og minstemanns herlige gudmor blir en nydelig brud – Hun har alltid vært en liten prinsesse og aldri hatt noe imot oppmerksomhet, så dette blir nok en dag hun kommer til å storkose seg på. Henrik kan godt glede seg til han får se henne komme opp kirkegulvet for hun kommer til å være HELT NYDELIG !!!
n521286330_167406_9316
n521286330_167406_9316 - Kopi
0508 (18)
Så nå er vesken fyllt til randen med lommetørklær, vannfast mascara burde vært kjøpt og vi er strax klar for sommerens flotteste start – dette blir fantastisk – Og TUSEN TAKK Rina for det ærefulle oppdraget du har gitt meg – det setter jeg veldig pris på!!!
Bildene fra Stokkøya er hentet fra Stokkoy.no

4 kommentarer:

 1. Å for en fin plass!! Tipper dere får det kjempekoselig..
  Klem charlotte

  SvarSlett
 2. Kooos dere kjempemye, og lykke til med oppdraget du har fått! Dette blir bare helt topp ;o)

  SvarSlett
 3. Takk for at du var med på å gjøre dagen vår til noe helt utenom det vanlige!
  Så utrolig gad i deg!

  (og så bra at du tok feil om været!!! :D )

  SvarSlett
 4. Hei! Kom over bloggen din i kveld og ble sittende å bla litt. Imponert over de flotte bildene du har tatt de siste årene! Artig å se bilder av kjente steder fra vår ungdomstid, feks hytta på Sunnan.

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin