Tinkerbell

mandag 18. april 2011

HERLIGE påskeferie !!!

I dag da vi sto opp var det 22 grader på trappa, sola skinte fra skyfri himmel og det var bare å pakke sekken og dra ned til sjøen. Det er HERLIG å ha fri når man står opp til en sånn dag og vet man kan bruke den til bare kos.
  006
Møtte gode venner på Hoøya, og det var masse folk der ute iløpet av dagen. HERLIG vær og det var nesten vindstille, fikk jo nesten litt sommerfølelse i solsteken...
018-tile
Ungene storkoser seg der ute, og det er jo så HERLIG nå når de er blitt så store. Ingen unger som faller i vannet og selv kan vi bare nyte det fine været og bare slappe av, trenger ikke å løpe etter unger som kan falle uti vannet eller skli på berget – HERLIG!!!
032 044
Nå er det løping, fotball og oppdagelser i fjæra som gjelder,det går t.o.m an å turne der ute. Vi er heldige som har så HERLIGE unger , både våre egne og de som nesten er våre ;) De aktiviserer seg selv og er innom for å fortelle hva de har gjordt.
037
Satser på fint vær og ny tur i morgen – HERLIG !!!

1 kommentar:

  1. Flotte bilder!! Å ja digg når ungene begynner å bli"selv passende"...Jeg merker at mini er 5 år nå og tar mer ansvar og ikke minst HØRER!! Kos dere masse i påsken og i sola!! Nå drar vi på landet snart!!

    SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin