Tinkerbell

torsdag 16. juli 2009

Vikingfestivalen på Egge

Da er Vikingfestivalen på Steinkjer ferdig for i år, jeg har vært der hele helga og fotografert, og det har vært en fantastisk helg både for små og store.

a Det hele startet torsdag kveld med premiere på skuespillet “Silkeskjegg” som handler om vikingene som en gang bodde på Egge der hele vikingefestivalen blir holdt.

Flinke voksne og unger gjorde det til en flott opplevelse,og før helgen var over hadde vi sett forestillingen 4 ganger…

c

Etter Sikeskjegg var det konsert med Aleksander Rybak. Her var det møtt opp MASSE folk i finværet, og det tok ikke lang tid før allsangen runget over Egge.

De minste hadde stått lenge foran ved gjerdet da konserten startet,og det var vel verd det.Store og små storkoset seg, og Rybak var helt klart i slag og spøkte og lo med publikum.

d Ellers på Vikingefestivalen var det mye som skjedde både på dag og kveldstid. Leikarvollen hadde mye for barna, det var underholdning fra scenen med musikk både fra gammel og ny tid. Vikinger i alle varienter viste både leker, kampteknikker og sjonglering. Og på kveldstid var det gilde med masse underholdning, god mat og drikke.

e Årets headlinere var bl.a Viggo Sandvik, Alksander Rybak og Steinar Albrigtsen. Lørdagskvelden bød på dansing på bordene både med og uten disse, og Sandvik hadde mange skrøner på fortelle i tilegg til å underholde med sang.

f

Hjemme hos oss var vi enig om at dette hadde vært en flott helg!!!

2 kommentarer:

  1. Utrolig bra. Festivaler skreddersydd for store og små. Og når været velsigner det hele med godvær, ja da kan det vel neppe bli bedre. Jeg skjønner at jeg virkelig har gått glipp av noe. Herlige bilder.

    Klem fra Marit

    SvarSlett
  2. Ja der gikk vi glipp av noe...tenker hevert år at jeg skal ta med meg Julie...men det ble ikke i år heller. Ser ut som om store og små koste seg her:-)

    Ha en flott helg

    SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin