Tinkerbell

torsdag 14. mai 2009

4dobbel 7års dag med høyt lydnivå..

I går feiret minstemann 7årsdag sammen med 3 klassekamerater,alle guttene i klassen var bedt,så det var tilsammen 22 gutter i haven etter skoletid,og takk for at det var oppholds så vi kunne være ute…

De kom gåenede i tog,med fane, fra skolen,alle med fløyter….Jeg som ventet hjemme hørte dem i nesten 10minutter før de kom hit ;o) Det var med 2 mammaer å gikk sammen med dem,så de gikk ikke alene…

1

Disse 4 guttene lå en uke i mai for 7 år siden,sammen på Levanger sykehus. 14.mai kom førstemann,15.mai kom de to neste og sistemann ble født 16.mai. I dag går de i samme klasse,noe som er kjempepraktisk når fx barneselskap skal arrangeres -

Mye godt var bestilt av bursdagsbarna,så det ble ett bra sukkerinntak i løpet av ettermiddagen… Men de er absolutt ikke en rolig gjeng,så sukkeret forsvant like fort ut av kroppen igjen.

2 Dagens store utfordring var trampolina uten nett og 22 gutter som helst skulle vært oppå den samtidig… Vi klarte oss bra,ingen ble skadet og alle var sånn delvis fornøyd med årdningen,tiltross for at noen er mindre glad i regler og beskjeder enn andre ;o)

3

Istedet for den berømte godteposen avsluttet vi festen med “katta i sekken” – det var kjempepopulært. Ikke mye godt på hver,men så begynte de kanskje å ha fått nok og da. Da posen sprakk var de som gribber som kastet seg over byttet – fasinerende -

Konklusjon fra husets 7åring; det hadde vært en super bursdag,sånn kunne vi gjøre hvert år ;o) så da må vel vi mammaene si oss fornøyd og!!

4 kommentarer:

 1. SÅ kjekt å få en sånn tilbakemelding fra gutten sin da:) Da vet man at man har truffet blinken.. Og utifra bildene så skjønner jeg jo at de er fornøyde,for det ser ut til å ha vært en toppers dag for de 4 heldige 7 åringene:)
  Ikke alle osm får eget tog da!!!

  Og ås heldige de har som har mødre som orker å stille opp,og dere som stiller hagen til disposisjon:)

  Litt godt også vil jeg tro,når de dro og det ble litt stillere i heimen:)

  Ha en flott torsdadg,og nå har jo sola også kommet og de har lovt oss godvær 17... Og varmt,det er en sjelden kombinasjon den hdagen!
  Klem Eva

  SvarSlett
 2. Bra 7-åringen er fornøyd:) Da er Mamma fornøyd også tenker jeg:)
  Men det er litt "kaos" å ha så mange på besøk da, bra flere mødre var med!
  Mange gode kaker å se!!

  Men for en flott dag vi har hatt i dag? Litt sur vind her men det var bare og finne seg en plass i lè!

  Ha en flott torsdagskveld:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så gøy det så ut!! Koselig! Ha en fin kveld! Klem-Mia

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for hyggelig kommentar. =) Javisst lager jeg på bestilling. Bare gi meg mål, høyde og omkrets på varmeren. Lyseblått stæsj på... den er grei. =)
  Du kan maile meg om du vil: kathrin@storheil.com

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin