Tinkerbell

Sider

torsdag 19. november 2009

I for…

INNBYGGERE

Steinkjer er fylkets nest mest folkerike kommune med 20.875 innbyggere, (etter at Stjørdal gikk forbi Steinkjer i antall innbyggere i kommunen den 20. november 2008) Steinkjer by er derimot fylkets største tettsted og har 11.538 innbyggere.

innb1

Når man bor i en sånn liten by kjenner man menge folk og det er trygt å vokse opp her – selv om det å være ung på Steinkjer ikke er det morsomste i verden…. og på ett slikt lite sted har man også “alle vet alt om alle” og det kunne vi selvfølgelig vært foruten innimellom. Men tror det begynner å bli litt bedre ettersom nye generasjoner flytter tilbake og vil ha ting litt annerledes.

Tror de fleste som bor her trives, og vi synes at vi har det veldig bra.

- Er veldig glad i byen min -

Flere I’er finner du her:

16 kommentarer:

 1. For en kreativ I - og med det kule fotocallaget du hadde til.
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 2. Jag tror du hade missat några där på korten ;-)
  Jo, det är nog en trygghet att växa upp när man känner många. Har också vuxit upp på en liten ort. Men nu njuter jag av att vara lite mer anonym:-) /Anette

  SvarSlett
 3. Ja, det merkes at du er glad i byen din, og det er veldig koselig:o) Trondheim er igrunnen ikke så veldig stor den, heller - her "har man hørt om" og "vet av" mange av innbyggerne. Kjempefin I fra deg, Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Tenker det er godt å vokse opp et sted som er både lite og stort på samme tid.

  SvarSlett
 5. Flot I-indlæg - fornem collage.

  SvarSlett
 6. Artig laget det fotocollaget ditt..og det å bo på et sted der " alle kjenner alle " er det plusser og minuser med, noe som du fikk med.
  Har selv en kort periode i mitt liv bodd på et slikt sted...så jeg vet.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 7. Synes det er så gøy å lese om Steinkjer jeg,og du er så utrolig dyktig til å komme på nye og interessante ting:) Ha en strålende fredag:) Klem Eva

  SvarSlett
 8. Det første som slo meg var at det måtte være trygt og godt å vokse opp der. Nære relasjoner er bra!
  Flott at du tar for deg ditt nærmiljø fortsatt:)

  SvarSlett
 9. Heisann!

  Jeg har kjøpt kjøkkenhåndkler på living! Du legger dem dobbelt, syr ene langsiden og ene kortsiden. Så bretter du ned den åpne kortsiden - til en liten kant, og syr en søm rundt- vips - ferdig :-)

  enklere blir det ikke :-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Dette var en flott I. Stedet jeg bor på er av omtrent samme størrelse og det er helt fint. Bodde i et par år i ei knøttlita bygd, og det var ikke alltid like moro.

  SvarSlett
 11. Jag har också vuxit upp i ett litet miljö, tryggt, och så länge man inte är den stackare som skiljer sig helt ut trives man (jag var ju inte den, men det var någon så jag tyckte synd om...) Men man blir nog lite fastlåst i sina givna roller.. Lagom stort är nog bäst, så man också kan vara lite anonym..

  SvarSlett
 12. Det er klart, at du måtte have "indbyggere" som dit næste I. Godt du ikke havde besluttet at lave en fotocollage med alle Steinkjers godt 20000 indbyggere ...

  SvarSlett
 13. Steinkjer er en flott by , en " x " var derfra , og den var flott da og er enda flottere nå g folk der er trivlige ;F

  SvarSlett
 14. Flott innlegg!!! Steinkjer er en flott by, har vært her mange ganger. Min stefar vokste også opp her, og har bare positivt å si om byen. Byen har også etterhvert fått mange flotte butikker, og ikke minst interiør og møbler. Dette er den nermeste "store" byen for meg, da jeg bor i Brønnøysund.
  Ønsker deg en riktig flott helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 15. Så rart å tenke på, jeg bor i en bydel i Oslo med over 30.000 innbyggere. Likevel føler jeg at jeg bor på landet. Vi ser rett ut i skogen og bare 2-4 minutters gange unna ligger en vakker bondegård, som eies av bydelen. Der er det mye aktivitet. Og det ikke den eneste gården her.
  Og i den bydelen jeg vokste opp i, var Kongsgården og Kongeskogen nærmeste nabo. Så ikke alle fra Oslo har vokst opp i betong og asfalt-jungel.

  Flott innlegg fra Steinkjer

  SvarSlett
 16. Hei du :)
  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar. Jeg har laget logoen selv, ja, så koselig at du likte den :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin