Tinkerbell

Sider

torsdag 1. oktober 2009

A for…

Da er en ny runde med ABC i gang og jeg har funnet ut at jeg kaster meg med en gang til – Etter operasjonen forrige uke har dagene gått i ett,så jeg har ikke vunnet å få ned ett innlegg før nå…men det er jo akkurat i tide før jeg må være klar med neste bokstav i morgen.

Har tenkt å ta Steinker versjonen av ABC denne gangen, så da skal vi se om jeg kan geleide dere gjennom Steinkjer hver uke.

Så da var det naturlig å starte med A for

logoover

Min oldefar startet Steinkjer Auksjonsforretning i 1948,min farfar drev forretningen fra 1971 til 2000 og nå er det 3. generasjon min far, som driver den.

image image image

Auksjonsforretningen holder til på samme plassen som min oldefar bygget den. Den ligger midt inne i det nye Rønningkvartalet på nordsida i Steinkjer. Alt er som før, det samme kontorbordet i kontoret som er et syn for seg selv. Her finnes stort sett alt fra prestekjole til kaffe og Wienerbrød.(De 2 siste forhåpentligvis litt ferskere enn resten …) Mange er innom butikken for å slå av en prat, den har blitt et pustehull i den travle hverdagen.

image

Mine foreldre er stadig rundt og ser på varer og dødsbo, så de vil nok ikke gi seg med det første, så da gjenstår det bare å se hva som skjer den dagen de gir seg…

Du finner flere flotte A’er her:

ABC runde 2 logo

4 kommentarer:

 1. Så moro...blir det du som tar over nete da:-))
  Gleder meg til å følge deg gjennom Steinkjer:-)

  Håper alt går bedre og fremover med deg etter opprasjonen.

  God helg

  SvarSlett
 2. Kjekt du blir med en gang til,
  Jess 1:)
  Det er også flott at du tar oss med på rundtur i Steinkjer. Alltid kjekt å se litt fra der dere bor rundt omkring på bloggene.
  Så spennende med denne historiske bedriftene til dine foreldre og helt tilbake til dine oldeforeldre. Tipper det er mye fint som har vært aukjonert bort der!

  SvarSlett
 3. Først å fremst lykke til med opptreningen din :-) Du virker jo som du har humøret i orden, så det vil nok hjelpe deg masse. Det blir spennende å følge deg videre gjennom ABC utfordringen, du er herved lagt til i favoritter! Spørs om ikke butikken lever videre med deg, det må jo bare ligge til familen.

  SvarSlett
 4. Så flott A-bidrag, skal bli spennende å følge med. Ha det fint på opptrening, og god bedring!

  SvarSlett

Kjempekoselig at du vil legge igjen en komentar hos meg ;)

Blog Widget by LinkWithin