Tinkerbell

Sider

mandag 28. september 2009

Hele slekta på en gang

Søndag for noen uker siden hadde jeg ett foto oppdrag med mange generasjoner på en gang – Her ble det tatt både søskenbilder, konfirmantbilder, familiebilder og besteforeldre med barnebarn bilder.

En kjempekoselig søndag,hvor resultatene ble veldig bra -

2121

Ta en titt HER for å se flere.

lørdag 26. september 2009

Jeg tenner ett lys…

If tears could build a stairway,
And memories a lane,
I'd walk right up to Heaven
And bring you home again…

I morges kom beskjeden vi desverre har ventet på en stund, mamman til min barndomsvenninne døde i dag tidlig etter en tids sykdom.

Vet ikke hvor mange timer og dager jeg har tilbringt hjemme hos dem i mitt liv,men det er mange. Så det er en utrolig samling med flotte minner som nå strømmer på…

Håper du har det godt der du er nå kjære Astrid, jeg kommer aldri til å glemme deg!!!

lørdag 19. september 2009

Knøtt

I dag har det vært nydelig vær i trøndelag og vi har tilbringt hele dagen på knøttecup i fotball. Nå har det regnet så lenge vi kan huske bakover og det er meldt regn igjen neste uke, så snakk om flax. 18 grader og sol, en siste smak på sommeren vil jeg tro…

19.september 044

Ungene storkoste seg og spilte kamper hele dagen, først 9 åringen også 7 de tapte og vant litt om hverandre,men var like blide etterpå uansett. TAP OG VINN MED SAMME SINN!!!

Masse kjentfolk og skikkelig sosialt!!!

19.september 003

I morgen drar jeg til Oslo, og neste gang jeg blogger har jeg ny hofte ;o)))

Fortsatt God helg folkens, og ha en flott ny uke !!!

torsdag 17. september 2009

Å for …

ÅÅÅÅÅH,da har vi faktisk kommet til siste bokstav i ABC i ord og bilder. Synes disse ukene har gått kjempefort, og har faktisk brukt litt tid for å finne på noe lurt som ingen andre har tenkt på i noen av innleggene.
Denne gangen ble det Å for Åker, jeg bor jo i Bøndenes By, så det er en og annen åker i nærområdet. Og en åker er en fantastisk plass å ta bilder i.
22 (7)
Er kjempeimponert over kreativiteten hos de andre deltagerne på ABC, det har nesten hver gang vært masse forskjellig, og lite av de samme løsningene. Og TAKK til Petunia som startet denne norske versjonen av ABC wednesday. Det har vært kjempegøy!!!
22 (15)
Nå skal jeg spekulere en uke på om jeg skal være med på en runde til eller ikke…
Flere Å’er finner du her:

onsdag 16. september 2009

Romkontroll og en trapp som bare går opp…

I helga kom dette brevet i posten til minstemann i huset, hadde høytlesning til han og han ble mer og mer alvorlig jo lengre ned i brevet vi kom.

skann0001 (2)

Vi har siden sommeren prøvd å få ryddet skikkelig på rommet uten særlig hell, og minstemann har en særegen evne til å spore helt av når vi er inne på dette temaet. Han har som sin mamma (!) ett veldig avslappet forhold til rot,men nå er han så stor at det er på tide at han kan hjelpe til med litt av ryddingen selv.

page

I dag satte han og storebror Adrian i gang med krum hals etter skolen, har ALDRI sett han så klar for en oppgave – og ryddig ble det. Så da “Romkontrolløren” fra komunen kom i kveld, var han selv nede og åpnet og viste stolt fram ett strøkent rom. Og han kunne godt være stolt i dag ;o) t.o.m Darth Vader og Julenissen får bo sammen i borgen nå.

r

Beklager det dårlige bildet,men tok det uten blitz nå i kveld, en sliten men veldig fornøyd liten gutt ;o)

Ser ikke bort fra at rominnspektøren vil komme jevnlig på besøk her i huset …

Ellers flyr dagene her i sofaen, sitter og teller dager til jeg skal til Drammen og skifte hofte, nå er det under en uke og det skal bli veldig godt…

I går var jeg og Marcus på fotorunde om ettermiddagen, fikk tatt mange kule bilder, og

fant t.o.m en trapp som bare gikk opp

den trodde jeg egentlig bare fantes i “Spellemann på taket”,men tydeligvis ikke

15 (19) copy

Om eg var ein rik mann, di-del-du-del- di-del dig-ge dig-ge bi-di bi-di bank.

Dreiv eg berre di-del du-del dank, om eg var ein halden mann.

Slapp det tunge slitet, di-del-du-del- di-del dig-ge dig-ge bi-di bi-di bank.

Om eg var en bi-di bi-di rik, dig-ge dig-ge di-del du-del mann.

Eg fekk meg stor høgt hus med staslege stover midt inni byen til og med.

Med blanke blekktak, tregolv store glas. Og det var ei lang trapp som berre gjekk opp og ei mykje lengre som gjekk ned, og enda ei som berre stod til stas.......

søndag 13. september 2009

Mot i brøstet…

En bitteliten mann viser “muskler” til ære for fotografen. Det er første gangen vi har kjøpt en truse som gjorde at vi måtte ha fotosession…
1
Men,enn så lenge er minstemann med på det mamma sier, og stiller ingen spørsmål til mine snodige påfunn he he
Den morsomme boxeren er laget av bambus og soya som gjør stoffet utrolig mykt, og kommer fra det fantastiske, norske merket LilleBa. De har masse morsomt tøy til både barn og voksne.
2
Ha en flott ny uke-
Nå er det bare 8 dager til jeg skal opereres…


Nye skilt

Nye skiltvarianter har kommet etter ønsker fra kunder – morsomt !!!

Så bare vær kreativ å kom med nye forslag, det kan jo hende at jeg klarer å lage det du ønsker :o)

004

005

Jeg vant -

uke 37


fredag 11. september 2009

Ø for…

Der bodde en underlig gråsprengt en
på den ytterste, nøgne ø,
Han gjorde visst intet menneske mèn
hverken på land eller sjø,
dog stundom gnistret hans øyne stygt,-
helst mot urolig vær,
og da mente folk at han var forrykt,
og da var det få som uten frykt
kom Terje Vigen nær.



30 (20)
Du finner flere løsninger her;


torsdag 10. september 2009

09.09.09…Stormen…

 
Må bare bekrefte for alle som lurer – JA jeg fikk med meg Tonje ut på fotogtafering i stormen i dag. Vi var heldig og fikk noen minutter mellom regnbygene,men hun ble nok like våt uansett…
Men vi hadde det gøy de minuttene vi var der, og jeg kan også bekrefte at hun hadde varme klær å ha på seg når vi var ferdig, og hjemme krøyp hun strax ned i ett varmt bad -
 
051
 
Det er ikke alltid det opplagte motivet som gir de beste bildene …
 

onsdag 9. september 2009

Det er storm i Trøndelag

048049050

Mennesker i fokus #1

Ukens tema; Bursdag
Denne uken har Fotoverden startet en ny fotoutfordring som skal gå hver onsdag med tema “Mennesker i fokus”
Ukens tema er Bursdag, og da jeg er veldig dårlig til å ta bilder på slike dager når “alle andre” fotograferer, har jeg ikke mange bursdagsbilder, men bilder av de som hjelper til på forhånd har jeg -
Så her er det minstemann som hjelper til å slikke bollen eller endt bakeøkt til bursdag for 2år siden, herlig med sjokolade i hele fjeset.
24 (8)
Flere innlegg finner du her;

mennesker i fokus jpeg

torsdag 3. september 2009

Æ for…


Æ e trønder æ

Å hærregud kor tøff æ e

Æ e trønder æ

Det e itj då'li bærre det

1

Ja,dette er lenge siden det…selv om det føles som “i går”. Her er jeg ung og tøffest i verden, vet alt og kan alt, det var en deilig tid ;o))

kan vel passe med denne med det samme:

Ellers så har vi jo mange andre ord som begynner på Æ også her i trøndelag:

Ælg, Ærter, Æppel, Æske, Ækkel, Ælske, Æhhhhhh……

Flere Æ’er her:

Så kom høsten…og jeg har vært på epleslang

Dette tror jeg er de BESTE eplene jeg har spist noen gang, og jeg har virkelig kost meg med epler i dag. Og det er jo så herlig når man kjenner noen som har en hage med slike i massevis – og der var jeg i dag ;o))

012

Gikk bare rundt i denne hagen og storkosa meg mens jeg var der, masse herlige detaljer, virkelig noe å blogge om. Gamle gjerder, blomster overalt og ikke en nabo å se noe sted.

Fullstendig tystnad…

a

Plukket genseren full av epler, de røde var absolutt best, også dro jeg derifrs igjen. Hvis noen så meg trodde de sikkert jeg ikke var helt god, der jeg gikk rundt og knipset bilder og smilte for meg selv…

page

En sommer er over,

men minnene om den består.

En sommer er over,

men vi skal sees igjen til neste år…

020

onsdag 2. september 2009

Da er vi i gang…

Like før sommerferien kom denne brosjyren i posten,jeg tenkte automatisk “reklame” og var på tur for å kaste den da jeg plutselig kom på at den hadde vel kommet av en grunn…

Og i dag var det første innformasjonsmøte for foreldre og konfirmanter.Mange flotte ungdommer som antagelig er likså spente på dette som meg – jeg er jo tross alt førstegangskonfirmantmamma.

Synes jo ikke det er SÅ lenge siden jeg ble konfirmert selv, så disse årene har gått litt for fort…

Konfirmanten selv har fått tatt valget om han ville konfirmere seg borgelig eller i kirka, skal ikke skryte på oss at vi er ivrige kirkegjengere på noe vis,men han er døpt og de fleste vennene valgte kirka, så da ble det naturlig for han å velge det.

Så da går vi inn i de nærmeste 8 mnd med planlegging, kirkegåing, fasteaksjon, pilgrimsferd, musical, foreldretreff, innbydelser, bord dekking, fotografering, valg av middag og dessert, hvem ska få den ære å bake kaker etc

Konfirmanten selv har ikke så mange meninger om hvordan ting skal være ennå,men vi blir nok enige om noe. Det eneste vi vet sikkert er at vi blir rundt 30 personer til bords den dagen, så vi skal ha det hjemme.

Tilslutt en morsom “tale” jeg fant i en avis for ett par år siden…det er ikke mye jeg kjenner meg igjen i,men den var morsom nok til at jeg gjemte den ;o)

Kjære konfirmant!

Når vi er samlet her idag for å feire deg, så kan jeg ikke la være å tenke at om vi bare hadde passet litt bedre på den lørdagsnatta for drøyt 15 år siden, så hadde vi sluppet dette kostbare selskapet.
Men er man uforsiktig så må en ta konsekvensene av det. For oss ble konsekvensene tre år uten nattesøvn på grunn av barneskrik, og 12 år uten nattesøvn på grunn av bekymringer. Far og jeg har prøvd å gi deg en god oppvekst, men det har ikke vært lett.
Det har vært et slit, både økonomisk og mentalt, og når man ser resultatet er jeg usikker på om det var verdt strevet. det virker som om du er immun mot gode råd. ja, sånn sett ligner du ligner du vel mest på onkel Arvid, fadderen din, som sitter her ved siden av deg. ja,ja, fadder og fadder. han har vel ikke hatt mer å bidra med i din oppdragelse, enn han har hatt til sine egne unger, stakkar.
Nå som du er voksen, regner vi med at du endelig tar din del av ansvaret her hjemme. Imorgen skal vi derfor gå igjennom arbeidsinnstruksen. Som mor, må jeg dessuten benytte anledingen til å advare deg: ikke bruk ungdomstida di til så mye dumheter, som faren din har gjort. Det kan bli dyrt i lengden, det har vi sannelig fått merke. Ja, vi har jo liksom prøvd å skjule det, men alle vet jo at det er en del ungdommer i bygda som ligner vel så mye på far din som du gjør.
ja,ja, dette var vel nok av formaninger, Idag skal vi bare feire og være glade. Skål for konfirmanten.

Så da er vi i gang,

og som presten sa i dag: vi har nå gått inn i en tid hvor foreldrene plutselig har blitt mye strengere og surere, og de skjønner ingenting lengre - Det skal bli en spennende vinter !!!

Blog Widget by LinkWithin